2777
2789
عنوان

🥺🥺شغل

122 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ترم۶بیهوشی ام واقعن سردرگمم نمیدونم چیکار کنم از ی طرف میگن استخدامی بیهوشی کم،حقوقش نسبت ب کارش کمه...

نمیدونم بخونم واس ارشدپرستاری یا برم طرحو ی کلینیک پیدا کنم ب حقوق۳،۴تومنش راضی باشم یا بشیم باز بخونم برا کنکور ک پزشکی بیارم

متولد۸۰ام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان بیهوشی هم استخدام میشن و درآمدشون برای یک خانم کافی 

اگه رشته ات رو دوست نداری ،و عاشق پزشکی هستی ،درست رو تموم کن آزمون کارشناسی به پزشکی بده ،تو این دو ترم که مونده کارشناسیت تموم بشه درسهای علوم پایه رو خیلی بخون 

شبانه روز بخون 

بعد ۷ سال پزشکی هم درس خوندن شبانه روزی ،اگه میتونی تا ۳۰ سالگی انقدر درس بخونی پس برو به این راه ،اگه نمیتونی همون بیهوشی خوبه و برای ی خانم هم شغل خوبیه و هم میتونی به زندگیت برسی 

دندون یا دارو بخون‌ پزشکی معمولیه

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
خودت چی میخونی ؟ که پزشکی معمولیه به نظرت 😂

پزشکی 

حقوق ش منظورمه 😌

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕