2777
2789
عنوان

به نظرتون بی توجهی هست یا نه ؟

127 بازدید | 11 پست

سلام . من ۴ ماهه نامزد کردم و ایشون پسرخالم هست . 

و ازدواجم هم سنتی بود از قبل هیچ ارتباطی با هم نداشتیم . ولی از اول نامزدیمون تا الان احساس میکنم بی توجهه . 

احساس میکنم به من توجه نمیکنه .درسته تا شب ساعت ۸ یا ۹ سر کاره .ولی وسط های کارش که بیکاره و تایم استراحت داره نمیتونه یه پیام کوچولو بده؟!! 

زنگ هم که هیچ نمیزنه و من دو سه بار زدم دیدم توجه نمیکنه منم دیگه زنگ نمیزنم . ۳روزه از هم خبر نداریم زنگ نزده . اصلا دعوا هم نکردیم و قهر هم نیستیم که بگم دلیل ذاره .  البته بگم ایشون مکانیک هستن . 

۳ روز پیش زنگ زدم بهش گفتم چرا یه زنگ نمیزنی حداقل .

میگه من کار دارم خودت میبینی دیگه دیر میام خونه . 

بهش میگم کی از سر کار برگشتی خونه که وقت نکردی به من زنگ نزدی .گفت یه ساعت پیش😐

بابا این نامزدیه آخه . دور و برمون نامزد داریم و میبینم هرروز با هم میگردن و خوش میگذرونن ولی باور میکنین ۴ماهه از وقتی عقد کردیم جایی نرفتیم دوتایی؟

خب منم دل دارم دیگه 💔

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهممت‌‌....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
بهم بزن 

نمیشه . رسم ما اینه که ازدواج کردی باید بسوزی و بسازی واسه ما برچسب میزنن😭

رژیم غذایی هر ماه ۵کیلو باید کم کنم٫خرداد ماه تموم میشه : وزن اولیه ۹۰ ❤️وزن کنونی ۸۰❤️وزن هدف ۵۰😍قد۱۶۱
دقیقا شرایط مشابهتو داشتم با این تفاوت که تا اون تایم سرکار نبود و فکر میکردم درست میشه و نشد و حالا ...

متاسفانه اگه میشد منم جدا میشدم ولی نمیشه . دیگه بعد اون روم اسم میزارن . رسم ما خیلی بده😭

از الان حقتو بگیر  کوتاه نیا بنده خدا وگرن همیشه همینه 'جمعه ک تعطیله از روز قبل زنگ بزن ب زور ...

بدبختی اینجاست که جمعه هم میرخگه سرکار . و بهونه میاره که سرم شولوغه در حالیکه میتونه حداقل یه زنگ یا یه پیام بده که اونم نمیکنه 

تو فامیل ما هم اونطور که باید جانیفتاده اما خب...

چی کار کنم چاره نیس😭