sabaaai مدیر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 392 عنوان زگييل🥺 | مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 26 پست بچه ها كسي تاحالا زگيل تناسلي داشته؟؟؟ چجوريهه؟ ميتونين راهنمايي كنيد من تو اينترنت خوندم فكر ميكنم دارم خيلي ترسيدم🥺😭😭😭 1401/01/26 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4689 رابطه پرخطر داشتی؟ ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
sabaaai مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 392 برو دکتر نشون بده اما بعید میدونم زگیل باشه آخه زگیل چند تاست دو تاس ديگه
sabaaai مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 392 یه دونه کوچولو چند وقته داری. زیاده یا تازه اومده خيلي وقتهه🥺
۰مانا۰ عضویت: 1400/12/17 تعداد پست: 4689 پر خطر يعني چي ببخشید این سوال وکردم بخاطر اینکه خیالت راحت بشه پرسیدم🙏🏿مثلا (رابطه مقعدی یا ارتباط جنسی متعدد)ازدواج کردی؟؟تیع الوده استفاده نکردی؟؟ ♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه 🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست. ♦️ مهم اینست توخوب باشی ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗
saaahel65 عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 2586 خيلي وقتهه🥺 احتمالا زگیله و واکسنی داره میزنی و تمام نگران نباش برو دکتر زیاد نشه. من شوهرم داشت سالهای اول ازدواج. وای بعد از یکسال خودبخود خوب شد
sabaaai مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 392 درد داره؟ چه شکلیه؟ مثل جوشه؟ درد نداره نه مصل جوش نيست مثل خال گوشتي همچين چيزي ولي كوچيك
sabaaai مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 392 احتمالا زگیله و واکسنی داره میزنی و تمام نگران نباش برو دکتر زیاد نشه. من شوهرم داشت سالهای اول ازدو ... واكسني چيه؟🥺🥺
_قاصدک عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 662 درد نداره نه مصل جوش نيست مثل خال گوشتي همچين چيزي ولي كوچيك بعید میدونم زگیل باشه بازم یه دکتر نشون بده میفهمه . نگران نباش
sabaaai مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 392 بعید میدونم زگیل باشه بازم یه دکتر نشون بده میفهمه . نگران نباش خدا كنه🥺😭