2777
2789

چرا دلخوری

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهمونی شب جمعه بود.ساعت۹شب .خواهر شوهری که شهر دیگه است .زنگ زده که مامانمون نمیاد(مادرشوهرم)میگه من دعوت نیستم شما برید.خوش باشید.حتما با وجود من راحت نیستن و دوست ندارن اونجا باشم.شوهرم خیلی ناراحت شد قسم خورد که به مادرش زنگ نمیزنه .که پاشه بیاد مهمونی.منم ناراحت شدم.اما بیشتر از اینکه اون عروس ها اولین بارشون بود میومدن خونمون.منم به مادرشوهر زنگ زدم.هی گفت نمیام.منم گفتم ابرومون رو نبر.ما که با هم خوب و خوشیم.الان چرا اینجوری میکنی.بعد کلی حرف اومد.ولی از اون شب من از دست مادرشوهر.ناراحتم خیلی ازش دلخورم.کارش خیلی زشت بود.در خالی که شوهرم میگه بهش گفته و اونم دعوت کرده

از اون شب دوبار مادرشوهر زنگ زده به تلفنم.ومن جوابش رو ندادم.راستش دوست نداشتم باهاش حرف بزنم.من اون شب کلی تدارک دیده بودم.خودم به شوهرم گفتم دعوتشون کنه.بعد اون موقع ایشون شروع کردن به ناز و ادا.

درسته که کارش بدبوده وشماهم ناراحتی همسرتم میدونه که کارمادرش اشتباه بوده ولی خب تاکجامیخوای ناراحتیوکش بدی بنظرم جواب تلفنشومیدادی اگه بحثی شدگلتوبه مادرشوهرت میگفتی 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

میدونی حرفم چیه آدم گاهی اوقات یه مسئله پیش میادکه باعث دلخوریش میشه وقتی ناراحتیشوبیان میکنه وبقیه(همسرت)بهش حق میدن دیگه نبایداون قضیه روکش بده مثلاکش بده که به کجا برسه؟؟مگراینکه اون شخصیکه دلخوری ایجادکرده بخوادبه کاراش ادامه بده که دراون صورت بایدارتباطومحدودکنی وازادمای سمی دوری کنی تاارامشت به هم نخوره

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

استارترخودشون نیستن😊