2821
2789
عنوان

معاینه سینه

5638 بازدید | 35 پست

سلام خوبید وقت بخیر خواستم بپرسم کسی تا حالا معاینه سینه انجام داده من میخام برم دکتر برام انجام بده ولی ترسناکه بنظرم🥺

ای پناه بی کسان مرا دریاب🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من رفته بودم بهداشت اونجا معاینه کرد اصلا نگاه نمیکنه تازه واسشون عادیه خجالت نکش

دوست گلم اگه حاجت داری، اگه نذری به گردنته، اگه اموات داری ومیخوای واسش خیرات بدی،درخواست دوستی بده تا هم مشکل من حل بشه هم شما ثواب کنید❤️اللهم عجل لولیک الفرج❤️خدای مهربونم تنهام نذار😍
بچه ها به نظرتون طبیعیه که دکتر مرد برای معاینه قلب دستشو ببره زیر لباس و با دست معاینه کنه؟؟

با گوشی باشه آره ولی با دست تنها چجوری میخواد معاینه کنه؟

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
برو جراح خانم علائمت چیه

ورم سینه چپ که وقتی خم و راست میشم یا تو هر حالتی درد میگیره و پشت شونم هم درد می‌کنه ۲۰سالمه مجردم هستم همش میترسم کانسر باشه

با گوشی باشه آره ولی با دست تنها چجوری میخواد معاینه کنه؟

نمیدونم ولی گوشی رو گذاشت کنار و با دست معاینه کرد.

این کار عادیه؟چون من حس خوبی نگرفتم و هردفعه میرم پیشش ترس دارم

نه ترسناک نیست  اصلا پزشک نگاه نمی کنه وفقط یکی دو بار میگه به شونه شو واینا  اگه یه لبا ...

بیشتر ترسم بخاطر اینه که وقتی معاینه کنه یه وقت بگه چیزی هست😶

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792