2777
2789
عنوان

حس ششم؟!

186 بازدید | 20 پست

❌دوستان کسانی که انتقاد پذیر نیستن لطفا تایپک رو مطالعه نکنن!

چیزی که باب شده این روزای سایت یکی تاپیک میزنه و میگه من حس ششم یا یک حس ششمی بیاد

حالا از نظر منطقی و قرآنی میخوام بهتون بگم پشت پرده این حس ششمی ها چه خبره و چی میشه

1️⃣ در بین انسان ها فقط اولیا الهی هستن که خداوند بهشون پیامی رو نازل میکنه و اینکه یکسری ها میگن بهم الهام شد برات این میشه و ... لطفا خرافاتی نباشین. اون شخص امام زادست؟

2️⃣بعد از ائمه؛ اولیا خاص خدا که راه پاکی نفس رو در پیش گرفتن میتونن به باطن آدمها نگاه کنن مثل آیت الله بهجت و ... ! پس یکی گفت من تورو دیدم یهو آینده خوب دیدم برات لطفا بخندین به حماقتی که باور میکنین!

3️⃣یکسری افراد عمومی با حس مراقبه کردن و پرهیز از گناه پیش خدا نائب میشن یکم از علوم الهی رو یاد بگیرن که اصطلاحا بهشون استاد میگن. مسلما یک استاد نمیاد بگه من استادم سوال بپرسین

4️⃣دسته ای هستن که از بچگی راه و روش انسانیت رو در پیش گرفتن و بخاطر همین وجود خدا این عنایت رو بهشون کرده و مسیر رو نشونشون میده. غالبا بهشون نفس گرم هم گفته میشه. و خیلی بارها ممکنه پیش اومده باشه یکی نفسش گرم و دعا برات میکنه و مستجاب میشه.

5️⃣این دسته که جزو دسته های کم هستن، شهودات قوی دارن. یعنی بنا به خواست خدا این حس درونشون گذاشته شده تا کمکی برای مردم باشن.🚫 نکته این افراد با کمک به مردم خودشون رو تقویت میکنن و منتی نباید بزارن!

میمونه دسته آخر که دعانویس ها و ... میشه با کمک اجنه و موکل که اون قضیه جدا از اینها داره

🚫🚫پس اگه کسی براتون چیزی میگه‌ که آدم عادیه نگاه کنین جزوه دسته پنجمه یا چهارم. 

اگه هیچ کدوم نبود؛ متاسفم ولی به سیرک دسته جمعی تشریف بردین

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

درسته عزیزم این تاپیکا جنبه فان داره اما یسری ادما هستن نمیگم اینده رو میبینن یا خبر دارن یا قطعا حرفاشون درسته اما حساشون بعضی اوقات درسته....  و دیدم این افراد رو که حس هاشون اکثر به واقعیت تبدیل میشه ولی دلیل نمیشه که فکر کنیم حتما درست میگن یا اینده رو میبینن... 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
درسته عزیزم این تاپیکا جنبه فان داره اما یسری ادما هستن نمیگم اینده رو میبینن یا خبر دارن یا قطعا حر ...

خانمی

اون افراد جزو دسته پنج و چهار هستن

بله من منکرش نمیشم

ولی عجیب نیست توی یک سایت دو سوم یهو حس ششم باشن؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانمی اون افراد جزو دسته پنج و چهار هستن بله من منکرش نمیشم ولی عجیب نیست توی یک سایت دو سوم یهو ...

نه خب اونا الکی میگن این تاپیکا اصن جنبه فان داره اما خب مثلا بعضی هاشون حسشون درسته.... 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
نه خب اونا الکی میگن این تاپیکا اصن جنبه فان داره اما خب مثلا بعضی هاشون حسشون درسته.... 

اون افراد رو موقعی ببین که یهویی کمکت میکنن

مطمئن باش هیچ وقت نمیگن من کیم 

فقط یهویی بهت میگن مراقب این و اون باش

دوست عزیزم ی جا دیدم ک شما مشاور بوتاکس و ژل هستید میشه چنتا سوال بپرسم ازتون؟

بپرس گلم

بودم قبلا داخل مطب

من ۱۳ روز پیش تقریبا یک سیسی ژل تزریق کردم الان پشت لبم حالت برجسته شده بنظر شما میره؟

ببین ممکنه ژل به پشت لبتون رفته باشه 

باید برین پیش دکتر براتون ماساژ بده

ویلا اگه خودتون دست بزنین به مرور آب میشه و هرینه‌آتون الکی میره

ببین ممکنه ژل به پشت لبتون رفته باشه  باید برین پیش دکتر براتون ماساژ بده ویلا اگه خودتون دست ...

م میخام از بین بره واقعا ولی از یک طرفراز آنزیم میترسم از یک طرفم هزینه آنزیم واقعا بالاس

ماساژ بدم میره؟

اره گلم باهاش بازی کنی میره

انزیمم هست 

ولی خب میخای از بین بره با قاشق داغ روش رو ماساژ بده یا با دستت باهاش بازی کن