❌دوستان کسانی که انتقاد پذیر نیستن لطفا تایپک رو مطالعه نکنن!
چیزی که باب شده این روزای سایت یکی تاپیک میزنه و میگه من حس ششم یا یک حس ششمی بیاد
حالا از نظر منطقی و قرآنی میخوام بهتون بگم پشت پرده این حس ششمی ها چه خبره و چی میشه
1️⃣ در بین انسان ها فقط اولیا الهی هستن که خداوند بهشون پیامی رو نازل میکنه و اینکه یکسری ها میگن بهم الهام شد برات این میشه و ... لطفا خرافاتی نباشین. اون شخص امام زادست؟
2️⃣بعد از ائمه؛ اولیا خاص خدا که راه پاکی نفس رو در پیش گرفتن میتونن به باطن آدمها نگاه کنن مثل آیت الله بهجت و ... ! پس یکی گفت من تورو دیدم یهو آینده خوب دیدم برات لطفا بخندین به حماقتی که باور میکنین!
3️⃣یکسری افراد عمومی با حس مراقبه کردن و پرهیز از گناه پیش خدا نائب میشن یکم از علوم الهی رو یاد بگیرن که اصطلاحا بهشون استاد میگن. مسلما یک استاد نمیاد بگه من استادم سوال بپرسین
4️⃣دسته ای هستن که از بچگی راه و روش انسانیت رو در پیش گرفتن و بخاطر همین وجود خدا این عنایت رو بهشون کرده و مسیر رو نشونشون میده. غالبا بهشون نفس گرم هم گفته میشه. و خیلی بارها ممکنه پیش اومده باشه یکی نفسش گرم و دعا برات میکنه و مستجاب میشه.
5️⃣این دسته که جزو دسته های کم هستن، شهودات قوی دارن. یعنی بنا به خواست خدا این حس درونشون گذاشته شده تا کمکی برای مردم باشن.🚫 نکته این افراد با کمک به مردم خودشون رو تقویت میکنن و منتی نباید بزارن!
میمونه دسته آخر که دعانویس ها و ... میشه با کمک اجنه و موکل که اون قضیه جدا از اینها داره
🚫🚫پس اگه کسی براتون چیزی میگه که آدم عادیه نگاه کنین جزوه دسته پنجمه یا چهارم.
اگه هیچ کدوم نبود؛ متاسفم ولی به سیرک دسته جمعی تشریف بردین