2777
2789
عنوان

حس افسردگی

86 بازدید | 4 پست

نزدیکای پریودیم کلا یه آدم دیگه میشم حتی به این فکر میکنم با شوهرم بهم بزنم ازش بدم میاد 

الانم میگم بزار بیاد بهش میگم دوس دارم باهاش دعوا کنم ولی خب بهم اهمیت نمیده همش کار کار کار پس من چی میشم 

وقتی هم میاد خسته است میخوابه 

خسته شدم ازش 

میدونی دوست خوبم تا سال 1954، باور تمام دنيا بر این بود

که انسان با توجه به محدودیت های فیزیکی که دارد،

هیچ گاه نخواهد توانست یک مایل را زیر 4 دقیقه بدود.

تا اینکه راجر بنستر در مسابقه ای،

یک مایل را در کمتر از 4 دقیقه دوید!

از آن پس در مدت یکسال،

حدود 20 هزار نفر، این رکورد را زدند

و کم کم این کار به سطح دبیرستان ها کشیده شد.

چه چیزی فرق کرد در عرض یکسال؟

هیچ چیز، جز یک کلمه "باور" ... باور به شدن، باور به امکان باید باورتان را تغيير دهید تا زندگيتان تغيير كند. دوست خوبم زندگی بازگشت اندیشه‌ها، گفتارها، کردارهای ماست که دیر یا زود به ما باز می‌گردد.

تنها کسی که باید دگرگون بشه خودتان هستید، خودتان که دگرگون شوید همه‌ی اوضاع و شرایط پیرامونتان نیز دگرگون می‌شود.فراموش نكنيد دوستان این جهان آینه ی درون ماســــــت. 

خداروشکر  میکنم که زندگیم هرروز داره بهتر میشه و به اینا رسیدم و با استفاده از لایوا و افشاهای راز خلقت و خواندن کتاب فراسوی شفای زندگی خالق زندگی خودم شدم و یه درمانگر واقعی و هرروز دارم پیشرفت میکنم و با تله پاتی با خواسته هام اونارو جذب میکنم😍👌امیدوارم که عالی ترینهارو تجربه کنید😘

فقد انرژیتون را جای بهتری صرف کنید تا زندگیتون عوض بشه در این زمینه میتونم داخل تلگرام بیشتر  راهنماییتون کنم

09120643892

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.