2777
2789
عنوان

با پسری که ...

247 بازدید | 20 پست

دوستم با یه پسری دوستم به  مدت چهار سال  این اقا پسر پیش پدرش کار می کنه و کل پولشا میده به مادرش و خرج خانوادش میکنع حتی به دوستم گفته بود من  مادرم ماشین مدل بالا سوار بشه و اینده داداشم تامین کنم. تو که دختر مردمی  گذشت الان میخواد بیاد خواستگاری دوستم مامانش مخالفه و یه هزاری نداره یه خونه نداره ماشین نداره. میگه با وام ازدواج خونه میخرم   درحالی که از صب ۷ صب کار کرده تا ۷ شب حتی جواب تلفن دوستمم نمیداده یعنی  اصلا براش وقت نداشته و فقط کار کرده اما الان هیچی نداره دوستم افتاد پاش التماسش کرد که برو از بابات جدا شو یا کار نکن حداقل دلم نمیسوزع اما گوش نمیده و میگه میرم سربازی ماهی ۵ تومن حقوقمه  دوستم حقیقتش میترسه باهاش ازدواج کنه چون یه دایی داره که خرج تون داییش و دخترش میده و‌برای زن خودش  نداره هیچی دوستم میترسه ایندش مث ایشون بشه  شما بودین با چنین پسری ازدواج میکردین !؟

من بودم با چنین پسری دوست هم نمیشدم چه برسه ازدواج

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج با همچین آدمی اشتباهه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

نه به طمع وام ازدواج اومده اونم بگیره باز اونا آویزون هستن میده به اونا

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نه به طمع وام ازدواج اومده اونم بگیره باز اونا آویزون هستن میده به اونا

منم میگم ، میگم پس فردا باید دستت جلو‌مامانش دراز کنی که  بهت پول بدن در حالی که شوهرت مث سگ کار کرده