2777
2789
عنوان

کیا خواهر دارن

71 بازدید | 6 پست

کسی هست اینجا که مثل من بدش بیاد از اینکه خواهرش از وسیله هاش (لباس و شال و روسری و زیور آلات و لوازم ارایشی و...) استفاده بکنه؟

من به شدتتتتتت بدم میاد کسی از وسیله هام حتی خواهرم استفاده بکنه نمیدونم چجوری بهش بگن اخه!

خودش اصلا بدش نمیاد من از وسیله هاش استفاده بکنما، ولی من استفاده نمیکنم که اونم متوجه بشه نباید از مال من استفاده کنه ولی خب ادامه میده، حتی طلا و این چیزا، بخدا کلافه شدم چی کنم

به حدی بدم میاد که عصبی و کلافه میشم کسی مثل من هست؟

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

مخصوصا اگر مانتو و شال و روسری باشه

میپوشه میره تو جمع دوستانش بعد منم با دوستاش ارتباط دارم و میبینمشون بخاطر همین تو دلم چرکین میشه لباسای خودم، با خودم میگم دوستاش فکر میکنن من لباسای خواهرمو پوشیدم، اخه خواهرم از من خیلی بزرگتره

کلا چون میپوشه میره جایی که تو دیده دیگه دوس ندارم لباسرو

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دارم و کلا رو وسیله هام از اول حساس بودم فقط شوهرم میتونه استفاده کنه :/

چجوری به خواهرت فهموندی که بدت میاد استفاده کنه؟

چجوری به خواهرت فهموندی که بدت میاد استفاده کنه؟

بهش گفتم 

گفتم ربطی به تو یا شخص دیگه ای نداره من واقن از اولش اینجوری بودم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

بهش گفتم  گفتم ربطی به تو یا شخص دیگه ای نداره من واقن از اولش اینجوری بودم

ازت بزرگتره یا کوچیکتر؟