2777
2789
عنوان

پردیس تهران

122 بازدید | 10 پست

لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره درباره پردیس بگه ممنون میشم

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم
چه اطلاعاتی

خوب هست برای سرمایه گزاری؟

کدوم فازهاش بهتره؟

با حداقل چقدر میشه واحد خرید؟

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب هست برای سرمایه گزاری؟ کدوم فازهاش بهتره؟ با حداقل چقدر میشه واحد خرید؟

برای سرمایه گذاری بهترین گزینه است حتی من میخواستم تو تهران سرمایه گذاری کنم یه نفر که خودش برجسته گفت رشد اطراف تهران خیلی زیاده بخصوص پردیس ،فاز ۱_۲خیلی آبادتره اما فازهایی که مسکن مهر داره ارزونتره،ما خودمون برای سرمایه گذاری مجتمع الماس قرن خریدیم که فاز یکه،من محیطش رو هم خیلی دوست دارم تمیز وآرومه

برای سرمایه گذاری بهترین گزینه است حتی من میخواستم تو تهران سرمایه گذاری کنم یه نفر که خودش برجسته گ ...

خیلییی ممنون از اطلاعاتت. مسکن مهرش ارزش سرمایه گزاری داره؟

فازهای ۱/۲خیلییی گرون هستن

بله مسکن مهر برای سرمایه گذاری خوبه  یک ودو گرونتر از همه جاشه

خیلی خیلی لطف کردی دوست عزیز. اطلاع دارید چقدر رهن میکنن حدودی واحد هارو؟

خیلی خیلی لطف کردی دوست عزیز. اطلاع دارید چقدر رهن میکنن حدودی واحد هارو؟

نه والا ما واحدمون رو اثاث چیدیم هوای تهران آلوده میشه دو سه روز میریم‌اونجا ،تو دیوار مبالغ هست

نه والا ما واحدمون رو اثاث چیدیم هوای تهران آلوده میشه دو سه روز میریم‌اونجا ،تو دیوار مبالغ هست

ممنون دوست عزیز