2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا هر جنسیتیه انءشاالله سالم و سلامت به دنیا بیاد ❤

،  روی این بزنید و محل کار مدیر سایت و نی نی یارا ببنیدهر چند تو نداری ز احساس نشانی،) من عاشق لبخند توام گرچه ندانی،) مغرور بد اخلاق شو با همه اما،) با من به از این باش که با خلق جهانی😍🤍🌿  لازم میدونم بگم کاربری چهارمه ,کاربری اول mozhdehshokri کاربری دوم  mozhdehshokri1385 کاربری سوم از اهالی آرامشم و اینم کاربری چهارمه 😁😁 همش هم خودم گفتم تعلیقم کنم اینقدر که بعضی نی نی سایتی ها دل میشکونید💔💔💔 البته کاربری دومم یه تاپیک زدم هدفم از زدن اون تاپیک این بود که بفهمم مردم به چیزهای بی ارزش چقدر اهمیت میدن که فهمیدم خیلی..‌ اون روز از روی اینکه چرا ما آدما باید به محتوای بی ارزش توجه کنیم گفتم گزارشم بزنید تعلیق بشم و میتونم بگم که اینم تعلیقش و خودم گفتم 😊، مرسی که تا آخر خوندید♥️
یه خانومی بود از روی عکس ان تی تشخیص میداد اسم کاربریش یادم نمیاد تو امضاشم نوشته بود

كاش ميدونستين اسمشو واسه من سلامتي واقعا مهمه ولي جنسيتم خيلي خيلي مهمه دكتر حدس زد دختره ولي خودم حسم ميگه پسره هركيم منو ميبينه باورش نميشه هميرمم بدجور پسريه ناشكري نميكنم ولي دعا كنيد ايشالا اشتباه كرده باشه و پسر باشه

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
كاش ميدونستين اسمشو واسه من سلامتي واقعا مهمه ولي جنسيتم خيلي خيلي مهمه دكتر حدس زد دختره ولي خودم ح ...

والا یادم نمیاد یه تاپیک بزن بپرس احتمالا خیلیها بشناسنش

ان شالله که بچت اول سالم بعد پسر باشه

منم یه دختر دارم دلم میخواد این یکی پسر باشه

خدایا شکرت🙏

والا یادم نمیاد یه تاپیک بزن بپرس احتمالا خیلیها بشناسنش ان شالله که بچت اول سالم بعد پسر باشه منم ...

انشالا كه پسره وسلامت قرار نيس وقتي يه جنسي ميخايم سلامتيشو نخايم خدا بخشندس گفته بخواهيد تا اجابت كنم ايشالا با خبراي خوش ميايم

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏