2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دبیرستان بچه هایی که محبوب بودن اصلا ازشون خوشم نمیومد چون با مسخره بازی و شوخی های بی‌مزه بقیه رو دورشون جمع می کردن

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
 زبون باز و عشق توجه هستن 😏

اینطور نیست من تو مدرسه با همه دوست میشدم برام فرقی نمی‌کرد کیه طرف بعضی ها ذاتا اجتماعی ضعیفن

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببخشیدا این لفظو استفاده میکنم

یه عده که خیلی سر زبوت دارن یا زیاد رل دارن تو رل داشتن و خر.....اب بودن تخصص دارن متخصصن یه اکیپن

یه اکیپن خ.ر خونا هستن

یه عده ام که نرمالن اکثر تنها یا یه رفیق دارن

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

تو مدرسه ما اونایی که خیلللی مغرور بودن و درسشون خوب بود همیشه دورشون شلوغ بود 

یاد پسران برتر از گل افتادم 😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

باور کن این چیزا مهم نیست فکر نکن بهش

این روزا کمتر میام سایت چون میخوام برم برای هدفم بزرگم تلاش کنم.. اگر دیدید تو سایتم دعوام کنید که برم به درس و کارام برسسسسمممم😅😅😅🤚...

ببین من چه سالایی که درسم عالی بود چه سالایی که درس نمیخوندم همه دورم جمع میشدن چه درس خونا چه اونایی که خوب نبودن به درس نیس زیاد به اعتماد به نفس و ارتباط اجتماعی قویه

درحال ساخت ....:)

من درسخون بودم ولی کسی دورم جمع نمیشد😂😂😂😂

اکتیو بودی؟

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲