2777
2789

قرص متفورمین چی

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مصرف هر نوع قرصی رو به مدت یک هفته ترک کن، ببین باز مدفوع سیاه میشه...سیاه شدن مدفوع یعنی اینکه مدفوع هنگام عبور از روده با پولیپ یا هر نوع زائده ای در طول روده برخورد میکنه و باعث خونریزی میشه...تا زمانیکه مدفوع دفع شه خون قرمزه اطراف مدفوع تبدیل به سیاه میشه.

بعضی وقتا که سیاه میشه به خاطر اینه که اون زائده هنوز بزرگ نشده و بعضی وقتا که حجم مدفوع زیاد میشه به اون فشار وارد میکنه و باعث خونریزی میشه.

البته باید بی حالی، کاهش وزن، تب های شبانه، دردهای مبهم شکمی و ... رو در نظر گرفت.

باید دقت کنی که کاملا سیاهه؟ شاید مرتبط با مواد غذایی باشه که مصرف میکنی.

عدالت، مضحک‌ترین واژه دنیا!!
مصرف هر نوع قرصی رو به مدت یک هفته ترک کن، ببین باز مدفوع سیاه میشه...سیاه شدن مدفوع یعنی اینکه مدفو ...

نه اصلا دارو مصرف نمیکنم بعضی وقتا فقط سیاهه هر چند دفعه همیشگی نیست یه مدت معده درد داشتم ولی معده دردم اینطوری بود که فقط وقتی خم میشدم دردشو احساس میکردم یا وقتی پاهامو جمع میکردم تو شکمم بعدش این درد کامل برطرف شد دیگه اصلا اونطوری نمیشم ولی گوارشم تغییر کرد گاهی اسهال میگرفتم گاهی هم اصلا عادی بعد اینطوری بعضی وقتا سیاه میشه بعضی وقتا هم کاملا عادیه رنگش هیچ مشکلی هم نداره الان آزمایش مدفوع بدم ممکنه اصلا سیاه نباشه🥺پس چیکار کنم 

احتمالا خون تو مدفوع هست بهتره به دکتر گوارش برید حتما 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
نه اصلا دارو مصرف نمیکنم بعضی وقتا فقط سیاهه هر چند دفعه همیشگی نیست یه مدت معده درد داشتم ولی معده ...

شما آزمایش مدفوع بدید...خون مخفی که با چشم دیده نمیشه رو توو آزمایش نشون میده...هر گلبول قرمزی پیدا کنن متوجه میشن. احتمالا زخم معده دارید.

حتما باید زود به دکتر مراجعه کنید تا هر نوع مشکلی باشه سریع درمون شه.

عزیزم شما میتونید با یک متخصص گوارش مشورت کنید، شده به صورت آنلاین (سایت دکتر ساینا)...یه آزمایش آندوسکوپی و کولونوسکوپی براتون بنویسه...خاله من هم چنین مشکلی داشت، اما مدفوعش خونی بود...هزینه آندوسکوپی (بررسی معده) و کولونوسکوپی (بررسی روده) ۲.۵ شد. آخر هم هیچ مشکلی نداشت، جز همورویید و خونریزی سیاهرگ های اطراف مقعد...بهتره نگران نباشید، اما پیگیری کنید. چند سالتونه؟