2777
2789
عنوان

تیزهوشان

130 بازدید | 10 پست

خانما خواهر ۱۲ سالم درسش نسبتاً خوبه بعد امسال قرار بود شرکت کنه ولی گفت من تحمل این همه استرس رو ندارم

حالا به نظر شما تیزهوشان خوبه یا نه

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر میتونه و توان روحیش رو توی خودش میبینه خوبه. 

خودش میگه همش باید یا دوستاتم رقابت کنی و همش در حال درس خوندن باشی

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
پسر من پنجمه دارم امادش میکنم.به نظر من خیلی خوبه تیزهوشان البته اگه علاقه داشته باشن

خواهرم علاقه داشت ولی الان نداره

خودش میگه همش باید یا دوستاتم رقابت کنی و همش در حال درس خوندن باشی

بستگی به جو خودشون و... داره عزیزم. البته الان نمیدونم چطور شده، اما ما که این شکلی نبودیم اما خب بچه‌های اون زمان هم با نسل جدید فرق میکنن، اما این شکلی نبود تفریح نداشته باشیم و... از بچه‌های الان هم که خبر دارم به اون صورت نیست حداقل این چند نفری که من میشناسم، اما خب برای کنکور و آینده به‌نظرم واقعا ارزشش رو داره.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
بستگی به جو خودشون و... داره عزیزم. البته الان نمیدونم چطور شده، اما ما که این شکلی نبودیم اما خب بچ ...

آها ممنون