2777
2789

۱۳ روزه دوفاستون روقطع کردم دقیقا شب ۱۲ فروردین چون شنیدم بعدش سریع پریود میشم میترسیدم نکنه تو ۱۳ بدر پریود شم هنوز که هنوزه نشدم خودمو برا پریودی آماده کرده بودم اما الان هیچی به هیچی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تا فردا صبر کنم؟اینو خوردم که مثلا پریودم تنظیم شه

دوفاستون رو برای تنظیم شدن روز ۱۴ دوره میخوره شبی یکی تاده شب که بعد نرمال شه نه اینجوری عزیزم 

..پیش خدا حوش بگذره پسر گلم مامان خیلی خیلی دوستت داره همیشه یادت بمونه..
چند روز بعدش تستون مثبت شد

1 هفته بعد قطع کرذن دوفاستون دیدم پریود نمیشم بی بی چک زدم مثبت شد اصلا انتظارشو نداشتم فرداش با ناامیدی که احتمالا تاثیر قرص هاست رفتم ازمایش ولی مثبت بود

ای جونم خداروشکر.علایم هم داشتین

قربونت , انشالا هرچی خیره برا شما هم پیش بیاد , نه اولش هیچ علایمی نداشتم فقط حس میکردم یه مقدار سینه هام درد میکنه همین علایم تهوع اینا بعدتموم شدن 6 هفته شروع شد 

قربونت , انشالا هرچی خیره برا شما هم پیش بیاد , نه اولش هیچ علایمی نداشتم فقط حس میکردم یه مقدار سین ...

مرسی عزیزم منم پریروز بی بی زدم خراب بود کلا هیچ خطی نشون نداد من فک میکنم منفیه که اینجوری شد