سلام بچه ها من خانوادم خیلی مذهبین و بااصالت و خیلیا میشناسنشون من چادریم ولی میام بیرون در میارم یا با دوستامم در میارم مامانم خبر داره ولی بابام نه ولی وقتی وارد دانشگاه شدم ی هفته پوشیدم دیگه نپوشیدم بعد ی ترم اینجور گذش ولی خب میدونستن که بعضی وقتا چادر میپوشم ترم دو چادر پوشیدم دیگه غیر حضوری شد الان شنبه لاید برم دانشگاه نمیدونم چی کنم بپوشم یا نپوشم شما شرایط منو داشتین اینکه چادری باشین به اجبار ولی بیاین بیرون یواشکی درارین
نمیدونم واقعا چی کنم از ی طرف میترسم پدرم بفهمه از ی طرف میگم پس دل خودم چی
اگه یه مانتو مناسب تنت باشه باز مشکل داره؟
کاش این تعصب بیخود و میشد واسش دلیل پیدا کرد
دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
من از چادر متنفرم حجابم کاملا عادی و معمدلیه اصن بدحجاب نیستم ولی اززمانی که ازدواج کردم بابام مجبورم میکنه چادر بپوشم منم فقط وقتی میرم خونشون چادر میپوشم البته اینم بگم که چندبار منو شوهرمو بیرون دیده چادر نپوشیده بودم دعوام کرد بنظر من که خیلی مسخره اس
منم خودم در کل مانتوییم تو شهر خودمون ولی به خاطر کار شوهرم اومدم یه شهر دیگه و مجبورم به خاطرش چادر بپوشم چون اگه مانتویی باشم اخراجش میکنن.همش عذاب وجدان دارم که انگار دورویی هست و حرمت چادرو زیر پا گذاشتم .اخه چکار کنم مجبور م بپوشم
ملت خودشون مانتویین بعد تو مانتو بپوشی دیدشون بد میشه؟ حوصله داریا رک بگم اگه چادر بپوشی و ب ...
من ترم ۳ چادر می پوشیدم بعد دوسال نیم دیگه نمی پوشم مانتو بلند گرفتم برا دانشگاه.
راستش مقداری شلخته بودم
به نظرتون بد بوده
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤