2777
2789
عنوان

چادر یواشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 55 پست
کاش منم اینجور بودم ...

عزیزم منم چادر دوست نداشتم ولی بابام دلش میخواست من چادری باشم هزار بار اصرار کردم به بابام تو دانشگاه سختمه و اینها قبول نکرد سال سوم دانشگاه ازدواج کردم شوهرم اصلا از چادر خوشش نمیومد و منم چون خودم هم زیاد به چادر پایبند نبودم در آوردم الان فقط خونه بابا سر میکنم مجبورم میفهمی 

کاش منم اینجور بودم ...

عزیزمی

چادر خیلی خوشگله آخه 🤗🤗😍

لباس حضرت فاطمس😍🤗

لباس عصمته😍

من توش خیلی حس خوب دارم😍😍

آنقدر از سرم کشیدن فامیل چادرمو انقدر مسخرم کردن ده سال بهم حرف زدن ولی نگهش داشتم

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارهدقبول دارم ولی من باید چیکار کنم واقعا خودمم موندم 

فکر الانتو نکن 

فکر چند وقت دیگه ات هم بکن که پوششت روی سرنوشتت اثر میذاره 

و تورو جزو یه گروه خاصی میکنه 

مانتویی بشی دیگه باید قید ازدواج با یه خانواده مذهبی رو بزنی  

اونوقت توی تربیت بچه ات گیر می افتی، چون پیش زمینه مذهبی داری با یه خانواده بی قید ازدواج کنی سختتره

منم مجبورم ولی مجردم 

چون مجبور بودی قدرشو نمیدونی اگر مثل من همه مسخرت میکردن و کلی حرف میشنیدی بابتش پیشت باارزش میشد و جور دیگه نگاهش میکردی

نعمتی که زوری به آدم بدن همیشه آدم ازش زده میشه

میشه واسه اموات خودت و بابای من یه فاتحه بخونی🙏؟
تو جقدر عاقلی

یادمه چند سال پیش بابام یه جلسه ای داشت خانواده های مذهبی بودن می‌گفت ما سر ازدواج دخترامون به مشکل خوردیم چون اونها مذهبی نیستن و کسی اونها رو میبینه و میپسنده میاد ما رو میبیننه میخوره تو ذوقش انتهایی که هم که ما رو میبینن و میپسندن میان دخترامون رو میبینن میخوره تو ذوقشون

عزیزمی چادر خیلی خوشگله آخه 🤗🤗😍 لباس حضرت فاطمس😍🤗 لباس عصمته😍 من توش خیلی حس خوب ...

ببین این اعتقاد با سلیقه فرق می‌کنه من شخصا دخترم تو پوشش آزاده البته دوست دارم خودش مانتو با حجاب تنش کنه ولی از نظر باباش هر کار کنه آزاده