2777
2789
عنوان

خانوم ها لطفا قضاوتم نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 29 پست

لجباز که تقریبا همه بچه ها هستن ولی بعضی مادرا دیدم میگن خب چیکار کنم حریفش نمیشم ! یکم جدیت میخواد کم‌کم تغییرش بده مثلا از پنج بار بکنش سه بار و…

معلم دینی فقط اونجاش که توی جواب دادن به سوالا گیر میکرد و میگفت بچها عقل آدمی قادر به درک بعضی چیز‌ ها نیست🤣😁من‌وقتی فیلم دوبله میبینم احساس میکنم یه اتفاقایی داره به زبون اصلی میفته که نمیخوان به من بگن🫤😐‏من : *به پوست خود ميرسد، روتين پوستي انجام ميدهد، كمتر چربي ميخورد.*پريود : *wait a minute bitch.*🥲
لجبازه خواهر من، کافیه بفهمه میخوام حواسشو پرت کنم با سماجت بیشتری ادامه میده

نمیدونم ولی حس میکنم باید بهش زیاد توجه کنید.‌البته تنها بچه ی شما اینجور نیست من دیدم بعضی بچه ها رو که اینکار و میکنن تو بچگی. کم کم از سرشون افتاده

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم اینطور بود درکت میکنم خیلی سخته من نزدیک پریودی از درد سینه هام نفسم میگرفت بازم دست میزد تا دخترم دنیا امد یادش رفت

ولی دراین حد ک شما میگی نبود وقتی باردارشدم نذاشتم از رو لباس دست میذاشت میخوابید

الانم باباش بیدار شده بود سر و صدا کرد دخترمم بیدار شد اومد دست کرد لباسم من تازه چشمم به خواب گرم ش ...

براش در مورد جاهای خصوصی بدن توضیح بده،و اینکه دوست نداری دست تو لباست کنه و مامان ها هم حریم خصوصی دارن.

خب بهش بگو ناراحت میشی و هر وقت این کاربر رو کرد باهاش قهر کن.

بلاخره از سرش می افته

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
نمیدونم ولی حس میکنم باید بهش زیاد توجه کنید.‌البته تنها بچه ی شما اینجور نیست من دیدم بعضی بچه ها ر ...

پدرش حساسیت بیش از حد داره روش، الانم میگه از سرش میفته کاری نکن ولی تا کی اخه! 

چرا نوکش رفت تو؟!!!!!! اینکار اشتباهه  دچار اشفتگی حسی و اضطراب میشه و ممکنه کنجکاوی هایی برا ...

🥺 یعنی اینقدر بده؟! تا حالا خودم اونجور که باید جلوشو نگرفته بودم باهاش برخورد میکردم ولی زود تسلیم میشدم

پسر من این عادت کذایی رو تا ۶ سالگی به موهام داشت

باید موهامو میگرفت بعد میخوابید

هرکار خواستم بکنم با مهربونی با پرت کردن حواسش خلاصه نشد که نشد

آخر نشوندم جلوم گفتم ازین به بعد اجازه نداری به موهای من دست بزنی این کارت اذیت کننده س و من اذیت میشم وقتی این اتفاق میوفته

دو سه شب اول بدخواب شد لج کرد

توجه نکردم دیگه عادت کرد

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
براش در مورد جاهای خصوصی بدن توضیح بده،و اینکه دوست نداری دست تو لباست کنه و مامان ها هم حریم خصوصی ...

جاهای خصوصی رو گفتم براش و رو خودش هم حساسه و کلا رعایت میکنه ولی تو این قضیه نه خیلی وابستست البته فقط وقتی خوابش میاد یا موقع خواب که مجبوره بخوابه و چراغ ها خاموش هست

پسر من این عادت کذایی رو تا ۶ سالگی به موهام داشت باید موهامو میگرفت بعد میخوابید هرکار خواست ...

شما هم شرایط منو داشتی ولی کاش منم موهام بود 

پس منم جدی رفتار میکنم

پسر یکی ازآشناها اینجوری بود، نگران نباش از سرس می افته. بهش آرامش میده. هربچه ای یه چیزی بهش آرام ...

خودمم واقعا دلم میسوزه خیلی ارامش میگیره وقتی میگم بزرگ شدی گریه میکنه میگه نه من هنوز نی نی میخوام باشم، میترسم خیلی ادامه پیدا کنه باید ترک کنه عادتش رو