adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 عنوان ریزش مو 62 بازدید | 7 پست خانما ریزش موی هورمونی یا مدل ریزش موی مردانه در زنان درمان نداره؟ شما تجربه مشابه داشتبن؟ 1401/01/25 | 02:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 تو را خدا راهی پیدا کردی به منم بگو از کنار شیقه موهات میریزه و کم شده؟ واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 تو را خدا راهی پیدا کردی به منم بگو از کنار شیقه موهات میریزه و کم شده؟ از جلوی سرمباید بری دکتر
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 از جلوی سرم باید بری دکتر خیلی رفام و فایده نداست واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
adventor مدیر استارتر عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 2759 خیلی رفام و فایده نداست منم همینطور خسته شدم انقدر قرص و امپول و شامپو و ...امتحان کردم نتیجه هم نداره یا خیلی کمه
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 منم همینطور خسته شدم انقدر قرص و امپول و شامپو و ... امتحان کردم نتیجه هم نداره یا خیلی کمه مزوتراپی کردی؟؟ واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))
raaaaaaaaha عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 5190 نه ، جواب میده؟ نرفتم هنوز تو فکرشم واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد))