2777
2789
عنوان

از سختی های عمل بینی بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 65538 بازدید | 99 پست
من بیستو نه روزه عمل کردم  خراب شده  عذاب قبر کشیدم فقط خود خدا میدونه  توروخدا نک ...

سلام عزیزم دکترت کی بوده ؟هنوزم ناراضی از عمل بینیت

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
عمل بینی شده بود جز یکی از آرزوهای من  ک الحمدلله ب ترسم غلبه کردم و شش ماه پیش  رفتم کا ...

عزمزمه اسم دکترت لطف میکنی

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا چشموتون روز بد نبینه دو روزه خواب ندارم بخاطر تامپون گور به گور شده ساعت هشت صبح باید برو بی ...

سلام امروز عمل کردم . به شدت خوابم میاد و نمیتونم بخوابم . گلوم خشک میشه

سلام عزیزم دکترت کی بوده ؟هنوزم ناراضی از عمل بینیت

سلام عزیزم ن عالی شده بینیم هم گوشتی بود اصن خیلی خوب شد خیلی راضیم اولش خیلیییی زشت شده بودم الان دو هفته گذشته ینی عالی تر از عالی شده. دکتر آزاده دهقان مروست هم جهرم عمل میکنه هم یزد .بیشتر طبیعی عمل میکنه یه قوس ملایم با سوراخای بینی پایین سر بینیم یکم تیز .

سلام عزیزم ن عالی شده بینیم هم گوشتی بود اصن خیلی خوب شد خیلی راضیم اولش خیلیییی زشت شده بودم الان د ...

خوب خدارو هزار مرتبه شکر ک راضی هستی واقعا عمل بینی میگن ریسک ....

من پیش دکتر علی طاهری نیا عمل کردم و تقریبا تنها مرجله مشکل نفس کشیدن با دهان تا روز برداشتن گچ بود در کل هیج مشکلی نداشتم دکتر هیلی هوبی هست به نظرم اگر برای عمل بینی نیمه فانتزی می خواید فقط دکتر علی طاهری نیا خوبه

من که واقعا تجربه خیلی خوبی از عمل بینیم دارم می تونم بگم سختی نکشیدم چون جراح خیلی خوبی رو واسه جراحی زیبایی بینی انتخاب کردم دکتر هادی سرمست که باعث شدن روند جراحی من به بهترین شکل پیش بره و نتیجه خیلی خوبی هم داشته باشه
من  مدل طبیعی عمل کردم خیلی راضیم