2777
2789
عنوان

ی حال عجیب🥺😂

326 بازدید | 10 پست

تو نمیدونم چمه ترین حالت ممکن بسر میبرم 

برای غصه هام میخوام گریه کنم ک گریه ام نمی گیره و می گم بیخیال اینم ک ارزش نداره بریم غصه بعدی..😂🚶‍♀️

ولی چیزی هم خوشحالم نمیکنه و حال درونم بده بد...

خود عزیزم؛هوای خودتو داشته باش..ببین چی براش خوبه همونو انجام بده..گاهی ممکنه اون اشتباه کنه..تو حواستو جمع کن

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

@جانان۰۱۰۳  

دلم مونده پیشت..چقدر خوشحالم کردی...بهم خبر بده از خودت

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

چرا امشب همه حالشون عجیب غریبه فقط منم که طبیعی دارم بسرمیبرم

مطمئنم خورشید جفتگیری کرده وگرنه این گرماکار یه خورشید نیست بخدا  یه جوری برای نفهمی خرو مثال میزنن انگار بقیه حیوونا تو خلوتشون میشینن سینوس کسینوس حل میکنن   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم حال دل منم چندان تعریفی نداره انگار وسط برزخ گیر کردم کاش میشد نبود کلا🥺

عههه ببین کی اینجااااس😍

سلام عزیزم حال دل منم چندان تعریفی نداره انگار وسط برزخ گیر کردم کاش میشد نبود کلا🥺

کاش میتونستم بیام پیشت بشینم دستتو بگیرم ده ستعتم ک شده فقط ب حرفات گوش بدم..

سلام عزیزم
من تازه امروز عضو نی نی سایت شدم ولی خیلی وقته که خواننده خاموش بودم و هیچ نظری نمیذاشتم. به طور کاملا اتفاقی چند وقت پیش داستان زندگی و ازدواجت رو خوندم اینجا. واقعا از ته دلم احساس کردم که باید باهات حرف بزنم. امیدوارم که حال دلت خوب باشه و تونسته باشی با اتفاقی که برات پیش اومده کنار اومده باشی

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

برات درخواست دوستی فرستادم اگر دوس داشتی قبول کن 

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.