2777
2789
عنوان

یچی‌ بگین دلم اروم شه

66 بازدید | 9 پست

سلام 

نمیدونم چرا زندگیمون اینجوری شده که سر کوچیکترین چیزا بحثمون میشه انگار میایم تو خونمون در بسته نشده سر فک کن کلید در بحثمون میشه انگار خونمون کلی انرژی منفی داره مادرشوهرم میگه شاید یکی یه کاری کرده 

ب انرژی منفی خیلی اعتقاد دارم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیکار باید بکنم  سر چیزای مسخره بحثمون میشه سریع جوش میاره

اول خودت رو خودت کار کن.تو کوتاه بیا تاهمسرت ب اشتباهش پی ببره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
بد به دلت را هنده

برام عادی شده بود این قضیه ولی مگه میشه هر سری فک کن تو راپله خوبیم یهو سر در باز کردن یه قضیه چرت بحثمون میشه خودمم همیشه میگم وا الان خوب بودی که چی شد یهو

اول خودت رو خودت کار کن.تو کوتاه بیا تاهمسرت ب اشتباهش پی ببره

من کلا ادم جروبحثی نیست شوهرمم میدونه ولی خودش خیلی سریع جوش میاره عذر خواهیم میکنها ولی میگم چرا باید اینجوری باشه 

انرژی منفیا رو خودتون میساید

من خیلی راجبش کتاب خوندم به بقیم میگما حتی زندگی بقیرو هم با اینکار خوب کردم وقتی به طرف گفتم ولی از یه جایی به بعد دیگه نسبت بهش بیخیال شدم نمیدونم چرا

ببین الان ما هرچی میگیم شما یه چی میگی...و این ینی نمیخای حرف ما روبپذیری....خودتو تغییر بده تا دنیای اطرافت تغییرکنه...مثلا یه موضوع موردبحثتون روبگو..باید قِلِق کار بیاد دستتون...باید بفهمید چه موقه و چه زمانی گیر سه پیچ ندید..