2777
2789
عنوان

همیشه من مقصرم

132 بازدید | 7 پست

سلام دوستان ۱۰ ساله ازدواج کردم یک دختر سه ساله دارم شوهرم صبح میره سرکار ظهر میاد واسه نهار و یک چرت میره ساعت ۹ونیم شب میاد کارش هم سخته ،منم صبح تا شب تو خونه سرپام تا حالا نشده بیاد غذا آماده نباشه یا خونه کثیف باشه از جونم مایه میذارم جوری که دیسک کمر گرفتم بچه ام شبها جدا میخابه اگه مریض باشه پیشم میخابه وگرنه اتاقش تنها میخابه ظهرها که شوهرم میاد بچه رو میخوابونم تا اونم بخابه انتظار داره شبها هم میاد بچه خاب باشه تا تلویزیون در اختیارش باشه و سکوت باشه انتظار داره هروقت میخاد رابطه داشته حتی وقتی بچه بیداره من همه ی کارها و خرید و کارها مربوط به بچه رو خودم انجام میدم بخدا عصبی و داغون شدم الانم کلی غر زدکه چرا این بچه تااینموقع بیداره باید ۹ شب بخابه و بعد خابید بخدا منم خسته ام هیچ وقت منو درک نکرد هیچوقت یک تشکر خشک و خالی نکرده ازم منم ادمم خب چیکار کنم دیگه بیشتر ازاین از دستم بر نمیاد الانم رابطه میخاست بچه بیدار بود قاطی کرد خابید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وات یعنی چی بگو‌ مگه بچه توام‌ نیس خب تو بخوابونش

هیچکار نمیکنه تو خونه وقتی میاد بچه کارتون می بینه اونم میره اینستا کلیپ مبیبنیه اگه اعتراض کنم میگه چیکار کنم تلویزیون که نمیذارید ببینم 

دقیقا شوهر منم باز خوبه شوهر من به جای تشکر طلبکار هم هست تا بحث میشه تو هیچ کاری نمیکنی صبح تا شب ...

یک هفته خودش مریض بود ازش پرستاری کردم تا خوب شد بچه مریض شد پرستاری اونم کردم هردوشون رو  بروم دکتر مراقبت کردم ازشون  حالا که خودم یکم گلوم درد گرفته اصلا نمیرسه خوبی یا نه بازم سرپام