2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت تهوع داشتم ازم چندتا سوال پرسید بعد گفت استرس داری ولی دو روزه میخورم خییییلی حالمو خراب کرده ...

اگر اینجا جواب نمیدن روی نت تحقیق کن. بعدم بهتره مشکلاتت رو پس از مصرف دارو با پزشکت حتما مطرح کنی. اگر عوارضی داره که اذیتت میکنه مطرح کن باهاش. ممکنه دوزش رو کم یا زیاد داده باشه. ایرادی نداره اگر یک بار دیگه بپرسی از دکترت 

اما در کل مصرف داروی شیمیایی جالب نیست. حالا گاهی هم دکترها تشخیص میدن برای مدت کوتاهی میدن و بعد هم قطعش میکنن. در هر صورت اگر هم واقعا پزشک تشخیص بده برات لازمه و برات نوشته حتما باید زیر نظر خودش باشی. خودشون هم قطع میکنن یعنی تجویز و قطعش در نهایت با خودشونه. دوست من سردرد داشت رفته بود دکتر همچین داروهایی داده بود بهش ولی به جای اینکه زیر نظر پزشک بخوره اومده بود دیگه همینطوری بی رویه میخورد یعنی بهشون وابسته شده بود. نباید بذاری به دارو وابسته بشی. این دارو رو کلا روی نت تحقیق کن و هر دارویی که هر دکتری بهت میده بد نیست خودت هم درباره اش کسب اطلاع کنی. عوارضش و همه چیزش و حتی نظرات افرادی که استفاده کردن روی سایتها هست میتونی پیدا کنی. ای کاش اطلاعاتی داشتم و میتونستم کمکت کنم

اگر اینجا جواب نمیدن روی نت تحقیق کن. بعدم بهتره مشکلاتت رو پس از مصرف دارو با پزشکت حتما مطرح کنی. ...

اخه اونقد بدحال نبودم همچین دارویی بده

الان موندم

تو اینترنت چیزای جالبی ننوشته...

چون دوروزه میخورم میگم قطعش کنم. شاید چون بدنم عادت نکرده مشکلی پیش نیاد ولی باز نمیدونم...

اخه اونقد بدحال نبودم همچین دارویی بده الان موندم تو اینترنت چیزای جالبی ننوشته... چون دوروزه میخ ...

در هر صورت خیلی دقت کن عزیز دلم. وقتی خودت داری میگی اونقدر بدحال نبودم که همچین چیزی بده پس مطمئنا خودت بدون دارو میتونی کنترل کنی حالات خودت رو. راستش این دارو رو برای افسردگیها هم مینویسند. یعنی یکی از مواردش هست. وابسته کننده هم هستند خیلیهاشون. دکترها هم که خودت میشناسی شون دیگه مثل نقل و نبات دارو مینویسند و میدهند به خورد مردم. من دوستم بیچاره رفته بود دکتر آلپرازولام و اینها هم بهش داده بود. زیاد سر کار بود خسته شده بود شبها هم بی خواب بود و هی میگفت دیر ازدواج کردم (سنش نزدیک به سی بود سنی هم نداشت از نظر من ولی خودش از کاه کوه میساخت) و از این حرفها الکی الکی خودش رو ناراحت میکرد. 

به نظرم اگر میتونی با ورزش با موسیقی با مطالعه با درست کردن غذاهای مورد علاقه ات و پیاده روی حال و هوای خودت رو عوض کن. من مطمئنم شما میتونی. تشخیص اینکه این داروها که نوشته رو هم بخوری یا نخوری با خودت. مطمئنم خودت بهتر از هر کسی میتونی تشخیص بدی و میتونی خودت رو سر پا نگه داری و به خودت کمک کنی

خیلی خیلی ممنونم و دستتونو میبوسم برای حرف های خوبتون    

زنده باشی عزیز دل. من هم دست شما رو میبوسم. کوچیک شمام هستم.

معلومه دختر باهوش و فهمیده ای هستی که حتی درباره دارویی که دکتر نوشته تحقیق میکنی و معلومه خدا رو شکر قوی هستی از نظر روحی که میگی من اونقدرها حالم بد نیست که دکتر بخواد داروهایی بده که این همه عوارض دیدم روی سایت داشته. این قوی بودن از نظر روحی و این هوش و فهم که داری قدرش رو بدون عزیز دلم. موفق باشی. یک عالمه آرزوی خوب برای شما