2789
عنوان

عاشق یکی شدم

259 بازدید | 28 پست

سلام من به شدت عاشق یه شخصی شدم که از دور میشناسمش و خونوادش رو خانوادم میشناسن . یه ساله که با هم حرف میزنیم شوخی و خندا خیلییی ادم باحالیه ولی اصلا بی ادب نیست یا حرفای بد و نامربوط نمیزنه 

و من به شدت شیفته اش شدم ولی اون میگه قصد ازدواج ندارم .. کلا نصف حرفاش شوخیه .. چطوری اینو جذب کنم .. خودش عاشق حرف زدن با منه .. خیلی هم از من خوشش میاد ولی اینقدر همه از ازدواج تعریف بد کردن مخصوصا همکارای متاهلش از ازدواج میترسع .. اینم بگم که شغلش تیربانی هست و حقوقش از نظر خودش کمه برای زندگی .. ۶ میلیون حقوق میگیره .یه ماشین سمند داره و کلا خیلی ادم باحال و با شخصیتی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دید بدی داره ب ازدواج

دیگه تو ک نمیتونی غیر مستقیم دیدش رو تغییر بدی ک

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          
تیربانی چیه؟

دلم کرانچی خواست لنتی😂😍

توام از حماقت بدت میاد؟                                                                                                                   پس منتظر اونی که رفته نباش :)                                                                                                                          
نمیدونم والا .. خودش یه بار گفت حیف که شرایطش رو ندارم داشتم همین فردا میومدم خاستگاریت یا میگه بهتر ...

شما ک میگی دید بدی داره ب ازدواج

الان ک اینو گفته😑