2789
عنوان

شپش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 44 پست
دکتر هیچ کاری نمیکنه فقط الان همه پتو ها رو بذار تو کیسه زباله درش رو محکم گره بزن هوا واردش نشه یک ...

خب پتو ها رو بزارم تو کبسه برای خواب پتو ندارم 

دوباره پتو ها جدید هم بندازم اوتا رو هم باید بندازم تو مشمبا ؟؟؟

وااای خدااااا

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب پتو ها رو بزارم تو کبسه برای خواب پتو ندارم  دوباره پتو ها جدید هم بندازم اوتا رو هم باید ب ...

چون شپش زنده دیدی چاره ای نداری خواهر باید همینکارو بکنی، اهل کدوم شهری؟ من یه راه بدون درد سر حتی بدون پاکسازی منزل و لباسها و پتو دارم، البته نمیدونم شهر های دیگه هم داره یا نه من وبچه هام که با یک جلسه جواب گرفتیم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�
خب پتو ها رو بزارم تو کبسه برای خواب پتو ندارم  دوباره پتو ها جدید هم بندازم اوتا رو هم باید ب ...

دیگه اینقد حساس نشو،منم گرفتم افتضاح ۲ سال باهام بود،ولی خوب شدم من بخاطر این دوباره میگرفتم چون اطرافیانم داشتن و من نمیدونستم،همه راه ها رو امتحان کردم ولی این محلوله که از عطاری گرفتم عالی بود

وای حیف موهاشون برو داروخونه یک دارو داره اسمش یادم نیست دقیقا اونو 3 بار مکرر بزنی میره و یدونه ام برای لباس اینا داره رو متکایی هارو و لباس های رو میتونی بشوری با لباسشویی فقط دمای گرم بشور و بپوهارم اگر حیاط دارید بزار جلو گرما نداریم دارو بزن 

#پزشک-آینده  اگر اطلاعاتی درباره مهاجرت تحصیلی و بورسه و.. به ترکیه داشتید خوشحالم میشم بگید🌱تایپک های قبل برای من نیست😂👐🏻
دیگه اینقد حساس نشو،منم گرفتم افتضاح ۲ سال باهام بود،ولی خوب شدم من بخاطر این دوباره میگرفتم چون اطر ...

وااای 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
تهرانم

من اهل شمالم تو شهر ما تراکت زده بودن رفع تضمینی شپش فقط در یک جلسه، من همه راهها رو امتحان کردم حتی موهای دختر کوچیکم رو با ماشین نمره ۳ زدم ولی دوباره شپش زده بود، دیگه ناچار دم اعتماد کنم ارایشگاه بود فقط مخصوص شپش با شامپویی که خودشون داشتن اول پاکسازی کردن بعد شامپوی دیگه دادن که تو خونه مصرف کنیم شامپو دست ساز بود و یک ونیم لیتری بود واسه من ودخترام یک تومن هزینه شد ولی ارزشش رو داشت راحت شدیم

چند سالشه ؟ ضرر که برا مو داره و اگه خیلی بچه اس نزن .اما اگر سریع میخوای برن تنها راه

من اکسیدان هم زدم حتی تمام سرم رو دکلره کردم ولی دوباره اومدن

وااای 

حتی رشک ها هم میمیرن ...پودر با یه کیوان آب تو آب پاش بریز تا حل بشه بعد لایه لایه اسپری کن کلاه بزار تا ۳ ساعت تو سرت بعد بزار ۲ ساعت موهات باز باشه بعد برو حمام و شانه بزن تمام فقط دو بار اینکارو انجام رده

مادرم را به یک صلوات مهمان کنید اجرتون با حضرت زهرا