2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خانواده پدریم متاسفانه این جوری بودن البته چون بابای خودم و مامانم اوکی بودن من محجبه نیستم اصلاااا ولی با این وجود میرم اون جا بهم چرت و پرت میگن و دختر عمو هام هم به زور چادری کردن

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

دبیرستان ی دوست داشتم پدرش شیخ بود مجبورش میکرد چادر بذاره تا اینکه مدرسه میومد درمیاورد مسیر برگشتم نمی‌پوشید تا نزدیک خونش. ب محض اینکه ازدواج کرد چادرو کنار گذاش حجابشم یکم بازتر شد واقعا چی فکر میکنن یکو اجبار میکنن احمقن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

الان چیشد فهمیدن 

دوست دانشگاهم بود 

اونموقعها که نفهمیدن بعدش دیگه نفهمیدم

اون ماشین هم داشت تو ماشین عوض میکرد و آرایش میکرد کارش راحت بود 

پدر و مادرشم پیر بودن بیشتر نگران برادرش بود  که البته متاهل بود اونم 

جواب ابلهان خاموشیست 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز