بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بستگی داره چقد باشه. برای بچه های من کم بود ۳ ماهگی خوب شدن. برای بچه خواهرشوهرم زیاد بود تا ۲سال اسیر بود
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
موقع شیرخوردن ناله میکرد و خوب شیر نمیخورد،خواب رفتنش سخت بود و تو خواب خس خس میکرد
بردیم متخصص گوارش نوزادان،پودر امپرازول داد،صبح و شب هرروز بهش دادم قبل از غذا،دیگه از ۹ ماهگی قطع کردم با مشورت دکتر
اگر شدید باشه باید دارو مصرف کنه
منکه پدرم در اومد قشنگ
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگی اش.(امام موسی صدر)
دکتر نبردی ؟ دارو نداده؟ شیرخشک رژیمی میخوره یا شما رژیم رو رعایت میکنی؟
بردم کلی دارو داده. دو روزه داروهاشو میدم ولی اثر نکرده. شیر خودمو میخوره بله رعایت میکنم شیرو ماست و گوشت و حبوبات نمیخورم. زیاد بی قراری نمیکنه ها فقط بالا میاره و سینش خس خس میکنه
من پسرم رفلاکس پنهان داشت بالا نمیاورد ولی نمیتونست شیر بخوره با دارو خوب شد و تو ۶ ماهگی کامل ت ...
خواهرت تهرانه ادرس دکتر بچه هامو بدم کارش خیلی خوبه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
بردم کلی دارو داده. دو روزه داروهاشو میدم ولی اثر نکرده. شیر خودمو میخوره بله رعایت میکنم شیرو ماست ...
دختر میخوای ۲ روزه خوب شه؟؟؟ تا ۳ماه شایدم بیشتر طول میکشه صبور باش