2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

129 بازدید | 20 پست

سلام میخوام کاشت ناخن انجام بدم ولی برای وضو و غسل هم که باید اب بخوره به ناخن

پس الان چطوری چه غسلی انجام بدم و کاشت ناخن کنم که بتونم نمازم بخونم؟ این خانم هایی که همشون کاشت دارن چطور پس غسل میکنن؟

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐

ماه رمضون من روزن ام برداشتم 11ماه داشتم هیچی دیگه انجام میدم خدا قبول کنه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه‌ میتونید غسل کنید نه وضو بگیرید

افرادی هم که با کاشت غسل یا وضو میگیرن،سر من و شما و خدا رو شیره نمیمالن!

فقط خودشون رو گول میزنن

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
ماه رمضون من روزن ام برداشتم 11ماه داشتم هیچی دیگه انجام میدم خدا قبول کنه

یازده ماه رو چطور پس غسل کردین؟ راهی نداره هم کاشت کنیم هم نماز بخونیم؟

یازده ماه رو چطور پس غسل کردین؟ راهی نداره هم کاشت کنیم هم نماز بخونیم؟

انجام یدادم  دیگه نماز میخوندم ایشالله خدا قبول کرد

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

چرا ناخنت رو بلند نمیکنی نمیدونم چرا همه فکر میکنن کاشت خیلی قشنگه انگار پلاستیک چسبوندی من که ندیدم ...

چون ناخن هام زود میشکنه و بلند نمیشه میخوام کاشت کنم دیگه وگرنه که اگر ناخن ادم بلند باشه که خوشگل تره

چون ناخن هام زود میشکنه و بلند نمیشه میخوام کاشت کنم دیگه وگرنه که اگر ناخن ادم بلند باشه که خوشگل ت ...

خوب احتمالا از درون یه مشکلی داره پوستت چربه یا خشکه ؟

چرا ناخنت رو بلند نمیکنی نمیدونم چرا همه فکر میکنن کاشت خیلی قشنگه انگار پلاستیک چسبوندی من که ندیدم ...

حالا شما ندیدی قرار نیست همه کثیف و بی کلاس باشن که 

لطفا قبل نوشتن یکم سبک و سنگین کنین 

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز