2777
2789
عنوان

سوپ

224 بازدید | 26 پست

مهمون دارم.سوپ گذاشته بودم الان خاموش کردم.نمیدونم چرا فک میکنم خیلی بد مزه شده😭وای چ استرسی گرفتم.خودمم روزه ام کسی نیس بدم یکم بخوره بگه مزش چطوریه.وااااای خیلی استرس گرفتممممم😭😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلم سوپ خاست

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

وقتی نخوردی چطورمیفهمی بدمزه اس شایدخوب شده باشه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸