2789
خواهش میکنم عزیزم  راستش اطلاعات من کافی و جامع نیست پس نباید فقط به اطلاعات من بسنده کرد  ...

خیلی ممنون بابت اطلاعاتت

من خودم امسال کنکور دارم میخواستم ببینم اگه رتبه ام خوب شد کدومشونو برم بهتره😂 علی الخصوص بین دندان و پزشکی خیلی سخت بشه انتخاب کرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
خیلی ممنون بابت اطلاعاتت من خودم امسال کنکور دارم میخواستم ببینم اگه رتبه ام خوب شد کدومشونو برم به ...

خواهش میکنم عزیزم 🙏🏻❤️😘

امیدوارم موفق باشی 🙏🏻❤️😘

هم پزشکی هم دندان پزشکی رشته های خیلی خوبی هستن و درآمد معقولی دارن 

دندان پزشکی تو مقطع عمومی یه مقدار درآمدش بیشتر از پزشکی عمومیه در اغلب اوقات 

اما تو تخصص معمولاً اکثر تخصص های پزشکی درآمد بیشتری دارن تا تخصص های دندان پزشکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم 🙏🏻❤️😘 امیدوارم موفق باشی 🙏🏻❤️😘 هم پزشکی هم دندان پزشکی رشته های خیلی خوبی ...

متشکرم به همچنین❤️

یه سوال دیگه، تو هر دو رشته، درآمد تخصصشون بیشتر از عمومیه؟ یعنی پزشک متخصص بیشتر از پزشک عمومی درمیاره و دندانپزشک متخصص هم بیشتر از دندانپزشک عمومی درمیاره؟ درسته؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
متشکرم به همچنین❤️ یه سوال دیگه، تو هر دو رشته، درآمد تخصصشون بیشتر از عمومیه؟ یعنی پزشک متخصص بیشت ...

عزیزم صد البته 

تخصص و عمومی حتی نرخ ویزیت ها هم متفاوته 

اونم چه تفاوتی !!! 

و خدماتی که یه پزشک متخصص انجام میده تخصصی تر 

و پر هزینه تره 

خواهش میکنم عزیزم ❤️🙏🏻😘

عزیزم صد البته  تخصص و عمومی حتی نرخ ویزیت ها هم متفاوته  اونم چه تفاوتی !!!  و خد ...

ممنونم خیلی لطف کردی به سوالام جواب دادی یه دنیا متشکر