2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🥰 چرا؟

دلایل زیاده 

یک : متخصصین بیهوشی امکان کار مستقل و تأسیس مطب رو ندارن در ۹۰ درصد اوقات ( تخصصشون بیشتر بیمارستانیه ) ( مگر با تأسیس و احداث کلینیک های درد که چنگی به دل نمیزنه درآمدش نسبت به هزینه ها و زحماتی که داره و تجهیزات و ... ) 

دو : تخصص پردرآمدی نیست در کل تو ایران ( تخصص پوست و مو و زیبایی و جراحی پلاستیک پردرآمد ترین هستن )

سه : پزشکی شرایطش با ۲۰ سال پیش فرق کرده و دیگه درآمد ها نجومی نیست ، مگر برای پزشکان خیلی خاص و قدیمی که این افراد فقط یک درصد جامعه ی پزشکی هستن  

دلایل زیاده  یک : متخصصین بیهوشی امکان کار مستقل و تأسیس مطب رو ندارن در ۹۰ درصد اوقات ( تخصصش ...

از بین متخصص بیهوشی و جراحی پلاستیک و جراحی عمومی و دندانپزشک کدومشون به طور میانگین درآمد بیشتری دارن؟ هم تو ایران منظورمه هم سایر کشورها

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
از بین متخصص جراحی پلاستیک و جراحی عمومی و دندانپزشک کدومشون به طور میانگین درآمد بیشتری دارن؟ هم تو ...

عزیزم بستگی به عوامل زیادی داره اما در اغلب اوقات جراحی پلاستیک 

جراحی پلاستیک و زیبایی و ترمیمی ، فوق تخصص پزشکیه 

در واقع پزشکیه که عمومی رو تموم کرده و برای تخصص جراحی عمومی رو خونده و برای فوق تخصص جراحی پلاستیک 

جراحی پلاستیک و زیبایی و ترمیمی درآمد بسیار بالایی داره تو تمام دنیا ( اگه شناخته شده باشید و قدیمی ) و حوزه ی کاریش وسیعه 

البته الان درآمد پزشکان مثل ۲۰ سال پیش نیست و فقط پزشکای قدیمی و باتجربه و شناخته شده و خاص درآمد نجومی دارن 

اما درآمد معقول و مناسبی دارن متخصصان پزشکی و دندان پزشکان 

عزیزم بستگی به عوامل زیادی داره اما در اغلب اوقات جراحی پلاستیک  جراحی پلاستیک و زیبایی و ترمی ...

آهان متشکر 

و یه سوال دیگه این متخصصین بیهوشی که استارتر گفت درآمدشون بیشتره یا این سه تا شغلی که گفتم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم،الآن که اینو خوندی یکی از گناهاتو پاک کردی
آهان متشکر  و یه سوال دیگه این متخصصین بیهوشی که استارتر گفت درآمدشون بیشتره یا این سه تا شغلی ...

خواهش میکنم عزیزم 

راستش اطلاعات من کافی و جامع نیست پس نباید فقط به اطلاعات من بسنده کرد 

اما با توجه به تجارب خودم و ارتباطی که با این قشر داشتم 

اول فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی و ترمیمی 

بعد جراحی عمومی 

بعد متخصص بیهوشی 

و در آخر دندان پزشک عمومی 

دندان پزشک اگه متخصص باشه می‌تونه درآمدی حتی بالاتر از متخصص بیهوشی داشته باشه