2777
2789
کی گفت؟؟؟ من دیدم ولی نشنیدم همچین حرفی !! اینقد دلم برای روحی سوخت ،،،،،که خود کشی کرد !! ...

خودش کشی کرد؟؟؟.

من فکر کردم سکته ای چیزی کرد

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرت بود احتمالا تو سبک فیلم آنهاست هر قسمت درمورد یه زندگی

درمورد جنو همزادو اینجور چیزاست

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
چرت بود احتمالا تو سبک فیلم آنهاست هر قسمت درمورد یه زندگی درمورد جنو همزادو اینجور چیزاست

ادامه داره، دخترش لیلی بزرگ میشه و فقط اون شاهد ماجرا بوده میره دنبال کاره مادرش و اون نگاره

با ابله بحث نمیکنم

ادامه داره، دخترش لیلی بزرگ میشه و فقط اون شاهد ماجرا بوده میره دنبال کاره مادرش و اون نگاره

اا  من فک کردم این قسمتش تموم شد

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️

از اون فیلمای تو مخیه که من عاشقشم، عکس رو دیوار هتل رو دست همزاده فریدون بود

رمز و رازیه، عکس که روی نگاره شکل گل در میومد هم تو اون کتابه ست که براش فرستادن، اونو دید و بعد قرص خورد و خودشو کشت

با ابله بحث نمیکنم

از اون فیلمای تو مخیه که من عاشقشم، عکس رو دیوار هتل رو دست همزاده فریدون بود رمز و رازیه، عکس که ر ...

اون کتابه چی بود یه دفع دیدش و خوندش خودکشی کرد 

تو کتابه چی نوشته بود اعصابش خورد شد ؟؟

اون کتابه چی بود یه دفع دیدش و خوندش خودکشی کرد  تو کتابه چی نوشته بود اعصابش خورد شد ؟؟

تو کتابه عکس اون گل که روی نگارگری بودو دید

همون گله که زیره نگار گری شعله رو نگه می‌داشت طلایی میشد

با ابله بحث نمیکنم

تو کتابه عکس اون گل که روی نگارگری بودو دید همون گله که زیره نگار گری شعله رو نگه می‌داشت طلایی میش ...

نه بابا صفحه اول کتاب بود ،،،،عکسی نبود ,,,,نوشته بود 

آره یادمه اون گل تو نگار گری ،،،،،که شمع رو گرفت زیرش پیدا شد 

خب حالا چرا ناراحت شد و عصبی شد پس؟؟ از وقتی اون کتاب رو دید و خوند یه دفعه عصبی و ناراحت شد