2777
2789
عنوان

روزه و‌کنکور

64 بازدید | 6 پست

دوستان میشه اگه کسی میدونه‌راهنمایی‌کنه من‌امسال کنکور دارم هرکاری هم میکنم نمیتونم شبا درس بخونم میدونم روزه مهمه اما‌کنکورم مهمه تا امروز گرفتم اما هیچی درس نخوندم چون در حالت عادی کلا فشارم پایینه‌هفته‌در‌حالت‌عادی فشارم واسه همین تا12شبم‌ هرچی میخورم اصلا نمیتونم‌به خودم بیام به نظرتون میشه روزه نگیرم‌بجاش قضاش‌رو بعد کنکور بگیرم😥😩

اگرسختته نگیرامسال کنکورداری عذرت موجه هست ودرستوبخون به جاش قضاش روبگیریاکفاره بده استثناامسال

من سال قبل برام مشکلی نبودهم درس میخوندم هم روزه می گرفتم وخیلی بهم کمک کردامااگرکسی نتونه  مشکلی نیست میتونه نگیره

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم دلیل موجهی نیست.ساعت درس خوندنتو عوض کن.

نمیخواد شبا بخونی.

شبا زود بخواب.سحر که بیدار میشی دیگه نخواب بخون تا ظهر

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

خب اینطوری خیلی ساعت مطاله‌ام‌کم‌میشه

از ۵صبح بخون تا ۱ظهر.

۸ساعت میشه خوبه دیگه.بعد افطارم ۲ساعت بخون

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛