2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 25 پست
آهان .ببین برو پیشه ی مشاور جفتتون برید حرف بزنید 

سر همین رابطه با اصرار من رفت اما خیلی معتقد ب مشاوره نیست میگه اینا همش چرته هرچی میگم طرف علمشو داره درسشو‌ خونده می‌تونه کمک کنه میگه نه این حرفا چرته فک میکنه چون تحصیلات من بالاتره می‌خوام ب رخش بکشم 

ترس ندارع گ چرا میترسی اخه شایدم  سرد مزاجی

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترس ندارع گ چرا میترسی اخه شایدم  سرد مزاجی

درسته یخورده حساس ترم اما سر این ماجرا کلی درد تحمل کردم بطوریکه هربار بدنم ب خونریزی میوفته خودش شوکه میشه منم اذیت میشم هر دو میکشیم کنار بعد پای بحث میشه ب من میگه تو نمیذاری

چه زود تصمیم به طلاق میگیرین همه زندگیها مشکل داره اگه اینجوریه نباید ازدواج کنی.شما مشکل اصلیت رابط ...

وقتی خودش دائم شکاکه و بهم میگه معلوم نیست خودتو برا کی نگه داشتی هر کی هم باشه دلش می‌شکنه 

خوب عزیزم برین دکتر برای مشکل به این بزرگی

قبل نوروز دوبار رفتم راهکار دادن گفتن اگه حل نشد بعد سال بیا عمل کنیم یکشنبه نوبت دکترم بود رفتم میگ هیچ مشکلی نداری نیاز ب عمل نیست از یکشنبه کلا باز اخلاق شوهرم برگشته هرچی ب دکتر توضیح دادم فایده نداشت یکی از بهترین دکترای شهر هست تهش میگ برین روانشناس منم قبل این دکترا پیش یه روانشناس خوب رفتم ب هر دری میزنم باز نمیشه 😔

قبل نوروز دوبار رفتم راهکار دادن گفتن اگه حل نشد بعد سال بیا عمل کنیم یکشنبه نوبت دکترم بود رفتم میگ ...

خوب پس خدارو شکر مشکل جسمی نداری فقط ترس هست .با روانشناس دیگه ای مشورت کن .اینجا سرچ کن خیلی در مورد این مشکل تاپیک هست .مسائل جنسی رو دست کم نگیر خیلی تاثیر داره تو زندگی

درسته یخورده حساس ترم اما سر این ماجرا کلی درد تحمل کردم بطوریکه هربار بدنم ب خونریزی میوفته خودش شو ...

دوسش نداری

درمان تو عشقه تا عاشقش نشی حسی بهش نداشته باشی کل دکترا روانشناسا نمیتونن کاری کنن برات بدنت اونو نمیخوادپسش میزنه

❤️(تیکر تولد عشقمه)❤️ این دنیا فقط از تو ی دونه داره دلبرم .  ت❤️و خوبترین حادثه ی زندگیه منی عشقم💋😘😋🥰😍❤️ (❤️ navidim🖇❤️) ❤️💋😋❤️😍🥰🥰😘😘💋😍😍😍😍😍🥰🥰🥰😋😋❤️❤️❤️❤️❤️🥰🥰❤️😍❤️😍😘😘😘😘💋💋🧿🧿🧿🧸❤️🖇