2777
2789
عنوان

زندگی مشترک

358 بازدید | 25 پست

سلام ،بنظرتون ادامه دادن زندگی با کسی ک چند شخصیتیه گاهی خیلی مهربونه گاهی هم بدجور دل می‌شکنه صرف اینکه پدر و مادرم اذیت نشن کار درستیه؟؟اخه ازدواج دومم هست واقعا گرفتار شدم من بخاطرش کلی سختی‌ها تحمل کردم ،تو زندگی مشترک مون یکسری مشکلات داریم مثلاً ۵ماه گذشته نتونستیم رابطه برقرار کنیم دکتر و روانشناسم رفتیم تأثیر نداشته الان فکر می‌کنه من خودم نمیخوام من ۲۳سالمه اون ۲۶...از فکر ب این زندگی سرم داره میترکه ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو قطبی نیست؟

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

همه گاهی مهربونن گاهی عصبی بستگی به شرایطش داره دیگه چند شخصیتی چیز دیگس

بطوری ک گاهی لوازم خونرو می‌شکنه و کلی حرف زشت بهم میگه نیم ساعت بعدش می‌ره گل میگیره و معذرت خواهی میکنه

بطوری ک گاهی لوازم خونرو می‌شکنه و کلی حرف زشت بهم میگه نیم ساعت بعدش می‌ره گل میگیره و معذرت خواهی ...

همون دو قطبی 

ببین نمیتونی تحمل کنی جدا شو بابات و مادرت قرار نیست یه عمر زندگی کنن این تویی که باید زندگی کنی 

اگه مخالفی ریپ نزن

همون دو قطبی  ببین نمیتونی تحمل کنی جدا شو بابات و مادرت قرار نیست یه عمر زندگی کنن این تویی ک ...

کاش یکیو مثل شما کنارم داشتم 😭من الان از شهر خودم دورم و هیچکسیو ندارم حتی حرف بزنم باهاش اینجام خواهراش هستن ک منو مقصر می‌دونن واسه رابطه و میگن خیلی ترسو ناز نازی هستی اما جای من ک نیستن ببینن چقدر درد تحمل میکنم

کاش یکیو مثل شما کنارم داشتم 😭من الان از شهر خودم دورم و هیچکسیو ندارم حتی حرف بزنم باهاش اینجام خو ...

فکراتو بکن 

بعد هم برو پیش خانوادت یبار فرصت بده تا درست شه دفعه دوم طلاق بچه هم نیاری

اگه مخالفی ریپ نزن

ازدواج دومت بود با ی مجرد ازدواج کردی این اشتباه بود اون درکت نمی کنه واختلاف سنیتونه عزیزم 

من بار اول ۱۶سالم بود و تو عقد جدا شدیم اونم بخاطر خیانت ۱۷سالگیم ، بار دومم ک ۲۲عقد کردم و ۲۳ازدواج حالا هم ک این مشکلات و داریم