کسی تجربه ای در این مورد داره ؟اطرافیانتون کسی هست که در روستا زندگی کنه و شغلش هم در همون روستا باشه؟ اطلاعاتی دارین ممنون میشم بگین و اینکه راجب ساخت خونه با خشت کسی رو دیدین که جدیدا در روستا انجام داده باشه؟
داریم ب دوران غار نشینی نزدیک میشیم گمونم کم کم این تاپیک هام عادی میشه 😂😂
مگه غیر عادیه؟هرکس یه سبک رندگی دوس داره الان جهان داره میره به سمت اینکه از آسیب های دوره ی مدرن کم کنه و به سبک گذشته نزدیک بشه همین زندگی مدرن داره زمینو باالودگی و کم آبی نابود میکنه
مگه غیر عادیه؟هرکس یه سبک رندگی دوس داره الان جهان داره میره به سمت اینکه از آسیب های دوره ی مدرن کم ...
راستش بله غیرعادیه تو قرن ۲۲ ک جهان داره تلاش میکنه ب کهکشان های دیگم بتونه راه پیدا کنه و تکنولوژی روز ب روز درحال پیشرفته خونه های شیشه ای و اووووه کلی چیزای جدید دارن میسازن
اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمیرسه جواب نمیدم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
راستش بله غیرعادیه تو قرن ۲۲ ک جهان داره تلاش میکنه ب کهکشان های دیگم بتونه راه پیدا کنه و تکنولوژی ...
بله باهمین کارا جهانو الوده کردن و تا ۵۰ سال دیگ تمام ذخایر نفتی تموم میشه الان در کشورهای مدرن دنبال راه زندگی سنتی هسن یکم تحقیق کنید متوجه میشین چون اونا متوجه اسیبهای جهان مدرن شدن و همهی نویسنده های بزرگ منتقد این مدرنیته تن
من خودم تو خونه خشتی توی روستا زندگی میکنم الان که کسی خونه خشتی نمیسازه حتی توی روستای ماهم خونه های خشتی کمه کم مال ۶۰ سال پیشه ولی خب صفایی که این خونه ها داره کاخ نمیتونه داشته باشه من راضیم😁
فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی... چندتا....!💔
مامان بزرگم ی اتاق خشتی تو حیاط داره. خونه که ساختن اونو خراب نگردن. الان مادر بزرگم دو ساله فوت کرده. ولی اتاق خشتیش هنوز داریم. دلمون نمیاد بندازیمش اینقد باصفان که نگو