2777
2789
عنوان

لیزر کیا رفتن

94 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

یه چنتا سوال داشتم در مورد لیزر 

این که الان کدوم دستگاه از بقبه بهتره 

و این که فول بادی جلسه ای چقد دادین 

و بعد چند جلسه دیگه موهاتون به طور واضح کم شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن دستگاه کندلا خیلی خوبه 

من با دستگاه تیتانیوم جی پلاس میرم ولی قسمت‌هایی که پرزیه رو ننداختن برام گفتند پرز رو یا ازبین نمی‌بره یا بیشتر میکنه،،،من ۳جلسه رفتم موهای دست وپام ۸۰ درصد ریخته ولی بقیه نه فعلا

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
نه یکسال پیش

یکسال پیش رفتین الانم رفتین برای دوباره؟چون سالی یکبار باید بری بعداتمام جلسات

یعنی بازم داره درمیاد موهات؟خب چ فایده داره پس؟

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
میگن دستگاه کندلا خیلی خوبه  من با دستگاه تیتانیوم جی پلاس میرم ولی قسمت‌هایی که پرزیه رو نندا ...

دستگاه پلاتینیوم چطوره؟همونکه سه طول موج الکس و دایود و ..داره

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
یکسال پیش رفتین الانم رفتین برای دوباره؟چون سالی یکبار باید بری بعداتمام جلسات یعنی بازم داره درمیا ...

من کلا رشد موهام زیاده

تو این یکسال تا الان شد ده جلسه ولی هرجا که زودتر در میاد تیکه تیکه میرم لیزر شارژ .حاضر تا اخر عمر برم اما شیو نکنم از بس زیر پوستی در میاد

دستگاه پلاتینیوم چطوره؟همونکه سه طول موج الکس و دایود و ..داره

شناختی ندارم به این دستگاه 

میگم که کندلا خیلی معروفه 

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
شما جلسه ای چن رفتین و کی رفتین اخرین بار؟

جلسه ای ۳۰۰ ولی کل بدن نیس ،آخرین بار ۱۰ فروردین بود