2777
2789
عنوان

بچرو بردم دکتر🥺

512 بازدید | 46 پست

گفت جوشای رو رونش از حساسیت ب پروتئن گاویه

ی هفته پیش اینا بود

بد گف چیزای مربوط ب گاو رو نده منم ندادم الان ی هفته ده روزه ولی جوشا هنوز نرفتن

تجربه ای دارید؟🥺

خدایا،مراقب هدیه ی امامرضا باش💜

یه مدت طول میکشه تا بره باید پماد هم بزنی من دکتر یه پماد ترکیبی مینوشت شب میزدم صبح کامل خوب میشد

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

طول میکشه برن 

بعدم اینکه ممکنه به چیزای دیگه حساسیت داشته باشه مثلا سفیده تخم مرغ کیوی گوجه کنجد ماهی مواد کارخانه ای و سوپرمارکتی که نگهدارنده دارن یا مثلا رخت خواب یا گل و گیاه تو خونه باید پیدا کنی از چیه 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طول میکشه برن  بعدم اینکه ممکنه به چیزای دیگه حساسیت داشته باشه مثلا سفیده تخم مرغ کیوی گوجه ک ...

وای پدرم درومده هیچی نمیتونم بش بدم😭😭😭😭

کرم ثمین مخصوص کودکان خوبه یا کالاندولا

این پمادایی که سریع میبرنم هست که اونا کورتون دارن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

سلام بله ۱۹ ماه بچم هنوز درگیره تازه شدت هم گرفته دیگه بریدم مال من زجر میکشه از دل درد و نفخ و دلپیچه تمام این ۱۹ ماهو گریه کرد شیرمو نزاشتن بهش بدم شیرخشک رژیمی دادن بهش بعدش شروع کرد به غذا خوردن بدتر شد معدش اصلا یه وضعیه دیگه بریدم،شاید مال بچه ی تو خفیف باشه اگه زیاد بی قراری نمیکنه،به دکترش بگو ازمایش کالپروتکین بنویسه براش ببینه چند درصده

تفمه کارت
کرم ثمین مخصوص کودکان خوبه یا کالاندولا این پمادایی که سریع میبرنم هست که اونا کورتون دارن

بتامتازون داد گف ۵روز بزن داشت خوب میشد تا قط کردم باز ریخت

سلام بله ۱۹ ماه بچم هنوز درگیره تازه شدت هم گرفته دیگه بریدم مال من زجر میکشه از دل درد و نفخ و دلپی ...

علاعم پوستی هم داره؟دختر من فقط رو رونش جوشای ریز قرمز میزنه

طول میکشه برن  بعدم اینکه ممکنه به چیزای دیگه حساسیت داشته باشه مثلا سفیده تخم مرغ کیوی گوجه ک ...

آره مثل بچه ی من هی بدتر میشه هی عذاب به خدا نمیدونم چی بهش بدم بخوره یکساله وزن هم نگرفته همون ثابت مونده

تفمه کارت
بتامتازون داد گف ۵روز بزن داشت خوب میشد تا قط کردم باز ریخت

خوب باید متوجه شی از چیه پماد بزنی باز یه چیز بخوره بهش نسازه میریزه بیرون 

اره از بچگی تا حالا داره هم صورت هم پاهاش هم بدنش ،همش صورتشو چنگ نمیزنه یا گوش و چشمشو بخارونه سرشو ...

اره اینم از بچگیه نه نمیخارونه اصلا ن خارش داره ن درد فقط جوش ریز قزمز زو پاش گونه هاشم انگار سیلی زدی

آره مثل بچه ی من هی بدتر میشه هی عذاب به خدا نمیدونم چی بهش بدم بخوره یکساله وزن هم نگرفته همون ثابت ...

چند وقتشه؟چیزایی که مطمینی خوبه براش زیاد بده جو دو سر خیلی خوبه هم مقوی هم اکثر بچه های آلرژیک باهاش اوکین 

من خودم دو تا بچه با حساسیت بزرگ کردم دو سالگی تقریبا خوب شدن بیشتر خودم تو شیردهی اذیت شدم