2777
2789
عنوان

همکلاسیامم و طعنه هاشون💔

300 بازدید | 18 پست

من چند وقته حالم بده مریضم، نمیتونم رو پاهام وایستم سرگیجه شدید به طوری که همش غش میکنم و بدن درد شدید دارم... 

واسه همین نمیرم مدرسه، همش تو گروه فکر میکنن تنبلم و چون معلما قراره امتحان بگیرن نمیام و بهم میگن بیا نگران نباش فوقش گند میزنی ولی اینجوری نیست... 

دیشب سرم زدم عکس گذاشتم استوری که معلمام بدونن مریضم یکی از همکلاسیام استوریمو ریپلای کرد گفت تو چرا نمیمیری دختره دائما المریض... 

اینبار نمیری دیگه خودم میپرم روت تا له بشی استخونات خورد شه، از روزی که اشنا شدم باهات مریضی... 

منم بهش گفتم  اولا والا تو بیوفتی روم محاله زنده بمونم بس عین غول عظیم و الجسه ای ثانیا مگه جای تورو تنگ کردم جز خودم کسی بخاد اذیت بشه خانوادمن نه تو... 

خیلی دلم شکست من که کاریش نکردم😞💔

اولین باره اینجوری باهام حرف زده ولی چه اولین بار چه اخرین بار حق نداشت اینجوری بگه😞💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

چند سال دیگه اسمشون هم یادت می‌ره 

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عنِ زیادی میخوره 

اعصابم خورد شد آخه آدم چقدر باید بی شخصیت و نفهم باشه 😑💔

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.
عنِ زیادی میخوره  اعصابم خورد شد آخه آدم چقدر باید بی شخصیت و نفهم باشه 😑💔

خیلی حالم بد شد🥲💔

منم با دختر عموم همچین شوخیای میکنم اونم میکنه😐 ولی هیچکدوممون ناراحت نمیشیم 

اخه من و اون باهم شوخی نداریم بعدم لحن شوخی و جدی فرق میکنه اگه شوخی بود که تهش دعوامون نمیشه

بهش میگفتی تو دنیایی که ادم از یک لحظه ی بعد خودش خبر نداره به چی مغروری 

ثالا اینی که من میشناسم رو باباش چاقو کشیده دیگه به من رحم میکنه؟! 

خیلی حالم بد شد🥲💔

اصلا برات مهم نباشه الهی که هر چه زودتر حالت خوب شه برات ده تا صلوات فرستادم 😘

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.