2821
2789
عنوان

جاری چاپلوس😞

423 بازدید | 21 پست

من با جاریم یه موقعی باهم خیلی صمیمی بودیم من مثل خواهرم میدیدمش اما بارها و بارها ازش فقط بدی دیدم و حسادت و اینکه حرفای دروغ از جانب خانواده شوهر برام میاورد و از جانب من حرف میبرد برای اونا و اینکه پیامای قربون صدقشو تو گپشی شوهرم دیدم و دیگه کلا باهاش قطع رابطه کردم ما تو یه ساختمونیم با مادرشوهر و جاریم .من میدونم که خانوادع شوهرم قلبا منو دوس دارن چون خودشون چندین بار بهم گفتن و میگن اون خودشو از چشممون انداخته ولی اون همش میره براشون کادوهای گرون میخره یا مواد غذایی و میوه و این چیزا پدرشوهر منم ازین خسیساس خیلی ب دهنش مزه میده دوبار تاحالا رفتم خونه مادرشوهرم اصن پدرشوهرم از اتاق در نیومده بچه ی منو خیلی دوس داشت و میمرد براش ولی الان چندین باره هی میگه این خیلی شیطونه و این حرفا و اصن حتی نمیاد یه سلامی بکنه احساس میکنم بخاطر اینکه براشون چیز میخره و چاپلوسیشونو میکنه بمن حس بدی پیدا کردن و اونو خوب میدونن در صورتیکه اون بدترین بدی هارو در حق هممون کرده .بنظرتون چکار کنم ؟بنظرتون یه مدت نرم دیگه سر بزنم بهشون؟

اره بابا

سنگین باش باهاشون

خلایق هرچه لایق

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الانم فیلمای بچمو برای پدرشوعرم فرستادم اصن جوابمو نداد

اشتباه کردی

و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
الانم فیلمای بچمو برای پدرشوعرم فرستادم اصن جوابمو نداد

هدفت ازاین کار چی بود،.؟؟؟

کاربر* خانم * هستم  . کلی مونده ب تولدمممم😅😍😍🫀 وحتی برا هر چیز کوچیکِ خوب خوشحالم و ب چیز کوچیک یا بزرگِ بد اهمیت نمیدم مثل حرفای تو😉😁ای الاغی که ب دنبال دعوایی .‌ برو بارهاتو ک پر از عقده س جای دیگه خالی کن . اینجا جاش نیست😉😁 .‌.

عزیزم اینجوری خودت و کوچیک میکنی مگه کوچولو تو چی کم داره ؟ پدربزرگش از خداشم باشه که دست گلشو بخواد تحویل بگیره و دست نوازش رو سرش بکشه بنظر من بیشتر مراقب باش بچت  این فرق گذاشتنا و موضوعا رو حس نکنه 

چاهست و راه و دیده ی بینا و آفتابتا آدمی ببیندپیش پای خویش را چندین چراغ دارد و بیراهه میرود باید بیفتد و ببیند سزای خویش را 💁🏻‍♀️🖼️🕊️