2821
2789
عنوان

یه سوال

330 بازدید | 13 پست

سلام وقت بخیر

راستش من چله برداشتم بعد دوتا شب رو خوندم امشب رو یادم رفت بخونم 

الان یعنی کلا همه چی رفت رو هوا از اول شروع کنم؟ 

یا چی

یعنی حتما هرشب باید پشت سرهم باشه

حالا ک یادم رفته چیکار کنم؟ 

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

از اول شروع کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم باید دوباره شروع کنی...باید حتما پشت سر هم باشه بدون فاصله

باشه ممنونم عزیزم

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.
منم نذر ۴۰ روز سوره فجر کردم ی شب یادم رفت یعنی منم باید از اول بخونم 🙂

اره باید از اول شروع کنیم😐

وای خدا اصلا نمیدونم چرا یادم رفت 😭

حالا من یهویی زمان از دستم دررفت چقدر حرص خوردم

موفق باشی عزیزم تو زندگیت و حاجتتو خوب و عالی و کامل بگیری🥰🌺

ممنونم مهربونم💜💜💜

ب این فک کن ک ثواب میکنی مجدد بخونی🤣🤣🤣

اره این فکر خوبی بود بهش توجه نکرده بودم مرسی💜🤣

ماهک چطوری گلم

سلام ارزو جون 

خوبم گلم خودت چطوری

بیخش دیر جواب دادم چند وقتی میشد نبودم دلتنگ شدم اومدم💜

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز