2777
2789
عنوان

چالش 😁💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 352 پست
😁💞 هوم مشخصع  دور دلوت گشتوم🤪 منم هیچوقت جدی قهر نمیکنم  از روی شوخ طبعی و مسئله ها ...

عشقی به مولا🤤😍😍❤️‍🔥❤️‍🔥💞💝💕

عزیزممم🥲🫂

اخی عنتر جونم از دوست داشتنه زیاده😂

انقدر منو دوس داری هی میری عکسمو نگاه میکنی😌😛😁

اخ ببخشید عشقممم🤦🏻‍♀️😂😂❤️‍🔥 اخه رو تیمم غیرت دارم    🔪🔪

درک کرداهه😂🤚🏻من هم نیز 

شب های فوتبال خونه ما غوغاست 

اگه دربی باشه ک کار ب درگیری فیزیکی میکشع  از درگیری لفظی😑😂🔫سر دربی قبلی با نامزدم شرط بستن 

آخرم هیچکدوم شام ندادن بهمون 

چون مساوی شد 

از لج هم هیچکدوم کوتاه نیومدناااا👀😂

سر بازی چند شب پیشم هعی واسع من بابا مسعود ، بابا مسعود میکرد 

منم سر بازی دیشبشون ک ت فینال باختن خوب حسابش گذاشتم کف دستش😁🤚🏻

چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمی‌کرد..‌.🤍🫶🏻                                عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍                                                      یکدانه_هسدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@نیویورکم     بیا چالش 😁

مرسی بابت تگ.. بازم دیر رسیدم😂💕

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

من انقد این کاربرو دوس دارم  چون هم عاشق نیویورکم هم ویلی ونکا😂💝 @نیویورکم    

عزیزمنی😂نیویورک و ویلی وونکا رو دوست داری دیگههه، خودمو که نه؟😂😂

Wonyoungism🦢🌷                                                         ˗ˏˋ ♡ ˎ       تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                     "INTP⋆.˚✨️⋆

عزیزمنی😂نیویورک و ویلی وونکا رو دوست داری دیگههه، خودمو که نه؟😂😂

نهه دیگه همین باعث شد از شماهم خوشم بیاد😂💖💖

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)