2777
2789
عنوان

چالش 😁💕

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 352 پست
ببخشید میتونی بگی دوست داشتی اهل کدوم کشور باشی؟

استرالیا رو دوست دارم برم😍

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولین کراشم برفک تو محله گل و بلبل بود یبار تاپیک میزنم داستانشو توضیح میدم😂

یا حضرت عباس  

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
اولین کراشم برفک تو محله گل و بلبل بود یبار تاپیک میزنم داستانشو توضیح میدم😂

معلوم شد چه شخصیته دارکی داری  

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب
 بهترین کاربر سایت از نظرت کیه ؟ 😂

مامالیییییی4

😂🤩 خیلی خانم گلیه

به علاوه دوستای گلم

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
😱😱💔  چند تا دوست صمیمی داری

۴ تا

یکیشون خیلی خیلی صمیمی

دوست داری تو چند سالگی زمان برات متوقف بشه؟

ولی من اگه مخترع بودم یه موبایلی اختراع میکردم که وقتی ضربان قلبت وایمیسه، بطور خودکار منفجر بشه😂ستار العیوب فقط هودی، هم شکم رو کوچیک نشون میده، هم پهلو ها اصن دیده نمی‌شه///😂😂
دوتاس  اولیش افسانه روباه نه دم 😍😍 دومیشم ویچر❤❤ اگر مادر بشی بزرگ ترین کاری که برای بچت م ...

👌🏻👌🏻😍😍 

خیلی برنامه دارم 😂 

مهم‌ترینش تمام کلاس ها میبرمش تا استعداد و علاقشو بفهمه . بعد خودش هدفش رو انتخاب کنه . 

ایشالا

ممنونم🌷🤲

برسین به هرچی ارزوتونه

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴