کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3144 عنوان هدف 40 بازدید | 4 پست من یه هدفی دارم و اتفاقی یه ف.ا.ل دیدم تو اینستا که نوشته بود به سختی انجام میشه من به ف.ا.ل اعتقاد ندارمیعنی ممکنه این درست گفته باشه؟ ترسیدم که نکنه درست باشه؟و این که کسی هست اینجا بتونه برام ف.ا.ل بگیره ببینم چطوره 1401/01/23 | 22:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مدرسهخره عضویت: 1400/09/30 تعداد پست: 796 اگ فا.ل و پیشگویی و ای مزخرفات واقعی بود ک اینا الان پادشاه هفت عالم میشدن زندگیت بازتاب تک تک کاراته تلاش کنی نتیجه میگیری دروغ بگی ی روز رو میشه هر کاری کنی نتیجش ی جا میخوره پس کلت چیزی ب اسم فا.ل.. وجود نداره ●~○
arshida127 عضویت: 1398/04/23 تعداد پست: 3902 مامان به شدت مخالفه ، خودمم اعتقاد ۱۰۰ درصدی ندارم اما برای انگیزه گرفتن و سرگرمی چرا انجام میدم حافظ میخونم رد خور نداره شب باز کردم خوندم. شعر از سفر و ... حکایت داشت تا ساعت ۱۱و ۴۶ دقیقه خوابیدم ساعت ۱ چمدون بسته کاملاااااا یهوی رفتم سفر 🥰😅✌🏻 (( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))
کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3144 اگ فا.ل و پیشگویی و ای مزخرفات واقعی بود ک اینا الان پادشاه هفت عالم میشدن زندگیت بازتاب تک ت ... مرسی
کفگیر مدیر استارتر عضویت: 1400/02/14 تعداد پست: 3144 مامان به شدت مخالفه ، خودمم اعتقاد ۱۰۰ درصدی ندارم اما برای انگیزه گرفتن و سرگرمی چرا انجام میدم &nb ... مرسی