2777
2789
عنوان

چله ی حق شناس

200 بازدید | 13 پست

سلام کسی انجام داده؟ میگن حتما تو روز باید باشه.. باید هروز توی یک ساعت معین خوانده بشه یا امروز صب خوندیم میتونیم فردا عصر بخونیم؟ یا حتما هروز تو یک ساعت معین باشه؟ بعد برای ایام پریودی میشه قرص خورد مشکلی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه چله ها باید در یک مکان و در یک زمان باشه 

موقع پریود باید نایب بگیری انجام بده از جانبت 

کسی نباید خبر داشته باشه جز اهل خونه از چله تون 

بله حاجت میده انشالله

بلد نیستم......یعنی هر روز باید زیارت عاشورا خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب میده؟؟؟؟؟؟؟

شنیدم حاجت میده ۱۰۰ در صد .. ی کانال دارم مال حاجت هاس میخوای بت بدم برو حاجت روایی ها رو بخون

شنیدم حاجت میده ۱۰۰ در صد .. ی کانال دارم مال حاجت هاس میخوای بت بدم برو حاجت روایی ها رو بخون

نه مرسی انقدر خوندم و جواب نگرفتم...................دلم نمیخاد دیگه بخونم...............هر چی صلاح خداس

خودت باش...مگه خودت چشه؟

حاجت روا میشی ان شالله به حق امام حسین

حاجتم غیر ممکنه ینی جز خدا کسی براوردش نمیکنه .. میخوام امام حسین واسطه قرار بدم ب ابرو امامم خدا حاجتم بده توروخدا دعام کن 

حاجتم غیر ممکنه ینی جز خدا کسی براوردش نمیکنه .. میخوام امام حسین واسطه قرار بدم ب ابرو امامم خدا حا ...

دعات میکنم چشم دعای غیر ممکن ما برای خدا غیر ممکن نیست هیچ چیزی تو این دنیا غیر ممکن پیست وقتی به دلت افتاده جله بگیری پس ان شالله تو مسیر حاجت روایی هست