2777
2789
عنوان

چله ی حق شناس

193 بازدید | 13 پست

سلام کسی انجام داده؟ میگن حتما تو روز باید باشه.. باید هروز توی یک ساعت معین خوانده بشه یا امروز صب خوندیم میتونیم فردا عصر بخونیم؟ یا حتما هروز تو یک ساعت معین باشه؟ بعد برای ایام پریودی میشه قرص خورد مشکلی نداره؟

چیو باید بخونیم؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیارت عاشورا به روش حق شناس

بلد نیستم......یعنی هر روز باید زیارت عاشورا خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب میده؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

همه چله ها باید در یک مکان و در یک زمان باشه 

موقع پریود باید نایب بگیری انجام بده از جانبت 

کسی نباید خبر داشته باشه جز اهل خونه از چله تون 

بله حاجت میده انشالله

بلد نیستم......یعنی هر روز باید زیارت عاشورا خوند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جواب میده؟؟؟؟؟؟؟

شنیدم حاجت میده ۱۰۰ در صد .. ی کانال دارم مال حاجت هاس میخوای بت بدم برو حاجت روایی ها رو بخون

شنیدم حاجت میده ۱۰۰ در صد .. ی کانال دارم مال حاجت هاس میخوای بت بدم برو حاجت روایی ها رو بخون

نه مرسی انقدر خوندم و جواب نگرفتم...................دلم نمیخاد دیگه بخونم...............هر چی صلاح خداس

حاجت روا میشی ان شالله به حق امام حسین

حاجتم غیر ممکنه ینی جز خدا کسی براوردش نمیکنه .. میخوام امام حسین واسطه قرار بدم ب ابرو امامم خدا حاجتم بده توروخدا دعام کن 

حاجتم غیر ممکنه ینی جز خدا کسی براوردش نمیکنه .. میخوام امام حسین واسطه قرار بدم ب ابرو امامم خدا حا ...

دعات میکنم چشم دعای غیر ممکن ما برای خدا غیر ممکن نیست هیچ چیزی تو این دنیا غیر ممکن پیست وقتی به دلت افتاده جله بگیری پس ان شالله تو مسیر حاجت روایی هست