2777
2789
عنوان

چرا مدتیه هیچ کس از من خوشش نمیاد😐

305 بازدید | 21 پست

بچه ها من ۲۳ سالمه.قدم ۱۷۰.

وزنم ۷۴.

چهرمم عالی نیس ولی خوبه.ولی حدودا دوساله هیچکس بهم هیچ پیشنهادی نداده.چ ازدواج چ دوستی

دانشجو ام.هستم.دوشیفت توی دوجای مختلف کار میکنم.

وضعیت مالی تقریبا خوبی دارم‌درامد ماهیانه ۶تومنه.

ماشینم تیبا دارم

ولی هیچ خبری نیس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید چون فکر میکنن ازدواج کردی یا با کسی هستی نمیان جلو 

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.

شاید کسی با این شرایط خودشو درحدت نمیدونه 

اشکال نداره خودص اتفاق میفته سنی ندارید شما

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

این روزا پسرا و مردا میرن سمت دخترای کم سن و سال چون میتونن گولشون بزنن ولی چون شما یه خانوم خودساخته و زرنگی نمیتونن بیان جلو ( البته من خودم ۱۷ سالمه اما همه چی حالیمه 😑😅 ) 

عشق این شعله که بر دار و ندارم افتاد، گره ای بود که بر رشته یِ کارم افتاد، جانم از راه ِگلو داشت می آمد بالا، آن چنان سخت که یک دفعه فشارم افتاد، آخرین نامه ات از دست ِ من آن جایی که، گفته بودی که تو را دوست ندارم افتاد."بدونِ مخاطب"                                             من حسابم زِ همه مردم ِ این شهر جداست من امیدم به خدا، بعد ِ خدا هم به خداست.                                       هر چه در فهم ِ تو آید آن بود مفهموم ِ تو.                         مدتها پیش آموختم، که نباید با خوک کشتی گرفت! چرا که به شدت کثیف میشوی و مهم تر از آن این که خوک از این کار لذت می برد. بحث کردن با "احمق" هم دقیقا همینطور است.
شاید کسی با این شرایط خودشو درحدت نمیدونه  اشکال نداره خودص اتفاق میفته سنی ندارید شما

خب درسته

ولی ادم گاهی دلش ی رابطه میخاد

با کسی ک منلسب باشه صحبت کنه

چون شرایطت عالیه کسی جرات نداره

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗