2777
2789

عزیزم تو یه تاپیک گفته بودی نیستاگموس داری من هم به این بیماری مبتلام و بصورت مادر زادی دارمش تروخدا بگو چه رشته ای رفتی برای تحصیل؟🥺

و اینکه ازدواج کردی،؟ اگه آره شوهرت چیزی بهت نمیگه من خیلی داغون شدم 😔😔

سلام خوبی

من دانشگاه نرفتم ولی میخام برم روانشناسی میخام بخونم قبلا زبان می خوندم تو آموزشگاه بیرون از دانشگاه 

ممنون میشم چند تا سوالمو جواب بدی چند سالته شما و الان رشته ات چیه؟ فقط شما درگیر این موضوعی یا خواهر برادری هم داری که مثل شما باشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تو یه تاپیک گفته بودی نیستاگموس داری من هم به این بیماری مبتلام و بصورت مادر زادی دارمش تروخدا ...

خداروشکر میکنم همسر من با این موضوع کنار اومده وچیزی بهم نمیگه

دوران مدرسه خیلی اذیت میشدم باعث شد که گوشه گیر باشم و فقط ی دوست داشته باشم افسرده و خجالتی بودم و بی زبون الان هم همین طور ولی  رو خودم تونستم کار کنم  و ی کم بهتر کنم روحیمو

شما متاهلی؟

خداروشکر میکنم همسر من با این موضوع کنار اومده وچیزی بهم نمیگه دوران مدرسه خیلی اذیت میشدم با ...

نه مجردم هر خواستگاری میاد بدون تحقیق رد میکنم تو دلم میگم بعدا عیبمو به روم میاره🥺

همسر شما اوایل چیزی نمیگفت؟

وقتی با هم آشنا شدین میدونست؟

نه مجردم هر خواستگاری میاد بدون تحقیق رد میکنم تو دلم میگم بعدا عیبمو به روم میاره🥺 همسر شما اوایل ...

مسلما  کسی که میاد خاستگاری تمام جوانب رک می‌سنجه و میاد دلیل نداره خاستگار هاتو رد کنی 

شوهر من می دونست 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز