به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱 هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خيلى مطالب خوبى داره براى هر ماه از باردارى أعمال خاصى داره بنظر منكه كتاب خيلى كامليه
خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱 هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.