2777
2789

نگو تروخدا😰

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

افسردگی بعد از زایمان گرفتی

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر میگی 

ببین وقتی آدم یه موجود پاک و به این دنیا می آره مسئولیت بزرگی می اد رو دوشش اینکه فک کنی اگه اون بچه رو بتونی جوری تربیت کنی که کارای مهمی برای بهتر شدن زندگی خودش و بقیه بکنه..این انگیزه رو میده به آدم که بهترین تلاشش و بکنه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
کمکی ندارم کسی که بچه نگه داره 

مثل منی دیگه پس با بچت حال کن بیرون برو ببرش پارک بازار بزار با هم کلی خاطرات بسازید و به این فک کن این روزای بچگیش خیلی زود میگذره بعدا حسرت نخوری که چرا باهاش خوش نگذروندی